Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles til Europa

Slippes endelig utenfor Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo bekreftet nylig at rollespilleventyret Xenoblade Chronicles vil bli lansert i Europa senere i år. Spillet, som utvikles av Monolith Soft, byr på store og åpne miljøer, og kom ut til Wii i Japan i fjor.

Utgangspunktet for Xenoblade Chronicles ligger i en tilsynelatende evigvarende krig mellom verdenene Bionis og Mechonis. Vi kjemper for Bionis, der vi skal oppdage hemmelighetene omkring det mystiske sverdet Monado.

Xenoblade Chronicles

Relaterte tekster

1
Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi starter en liten artikkelserie hvor vi ser tilbake på våre favorittspill fra tiåret som har gått. Først ut er Anders med Xenoblade Chronicles.

8
Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra...Loading next content