Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition selger dobbelt så bra som originalen i Storbritannia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag utga Monolith Soft en remaster-utgave av deres JRPG-klassiker Xenoblade Chronicles, som i 2010 og 2011 kom til Nintendo Wii i Japan og vesten. Etter den suksessfulle Wii-utgivelsen for ti år siden har Nintendo sikkert vært spente på å se om den restaurerte versjonen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ville være i stand til å selge like bra i 2020. Og det har det gjort, og vel så det.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition inntok først og fremst førsteplassen på forrige ukes britiske salgslister og vippet dermed Animal Crossing: New Horizons av tronen, hvilket nærmest er imponerende i seg selv. Ser man dog på de konkrete salgstallene, har Xenoblade Chronicles: Definitive Edition faktisk solgt dobbelt så mange fysiske eksemplarer som den originale Wii-utgaven gjorde ved lanseringen.

Nintendo bør være meget fornøyde med dette. Du kan se hele forrige ukes topp 10-liste nedenfor (via GamesIndustry.biz):

1. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. Grand Theft Auto 5
5. FIFA 20
6. Days Gone
7. Star Wars Jedi: Fallen Order
8. Minecraft (Switch)
9. The Last of Us: Remastered
10. PlayStation VR Worlds

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Relaterte teksterLoading next content