Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout HD

WipeOut HD i bilder

Ny versjon til PS3 med PSP-baner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg må innrømme at jeg var skuffet over WipeOut HD på årets Games Convention i Leipzig. Det er ingen tvil om at WipeOut-serien er fabelaktig, men det var spesielt de første to spillene som skapte universet og ga serien ikon-status.

Dessverre er disse spillene ikke til å finne i koden til WipeOut HD, for de gamle spillene er for lengst forsvunnet, mens PS2-versjonen ikke er helt så lett å overføre til PS3, hvilket reelt betyr at du kan spille deler av Pure og det kommende Pulse i høy oppløsning - altså to PSP-spill - og det finder jeg skuffende.

Men uansett hva - så er har vi her en rekke bilder fra WipeOut HD, friske fra våre mailboks...

Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD

Relaterte tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Alt snakket om HD-spill og neste generasjon er en gedigen bløff. Wipeout HD på Playstation 3 viser deg hvor skapet skal stå!

5
Wipeout Collection kommer til Playstation 4

Wipeout Collection kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått mange år uten at vi har fått noe nytt Wipeout, og det ser ikke ut til å bli noe endring på dette med det første. Dog kan de av dere som lengter sende en...Loading next content