Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Winter Sports: Feel The Spirit 2012

Winter Sports: Feel The Spirit 2012

I en verden fylt med haugevis av sportspill er det noen du bør styre unna. Dette er ett av dem. Martin har følt på stemningen i Winter Sports: Feel The Spirit 2012...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du har hørt om vintersport. Norge er jo tross alt verdensmester i de fleste grener. Har du hørt om Winter Sports: Feel The Spirit 2012? Så klart har du ikke det. Og det bør du heller ikke. Jeg har ett godt minne fra vintersportspill, nemlig OL-spillet for Nagano i 1998. For å vise hvor mye som har skjedd på 14 år skal jeg sammenligne disse to spillene opp mot hverandre.

La oss få på plass fakta. Nagano-spillet hadde 10 forskjellige øvelser i sitt spill, mens Winter Sports ikke har flere enn 7. Skal si det har gått framover de siste 14 årene. Winter Sports: Feel The Spirit 2012 har faktisk klart å presse inn sporten Ice Speedway. Dette handler rett og slett om å kjøre motorsykkel på snø/is - eller glattkjøring som vi kaller det her i Norge.

Winter Sports: Feel The Spirit 2012

Gameplayet i Winter Sports: Feel The Spirit 2012 er ikke mye å skryte av. Dybden er like stor som i et hvilket som helst 123Spill. Skihoppingen er for eksempel mindre detaljert enn Nagano-spillets skihopping. Jeg har faktisk spilt mobilspill gratis som har et mer avanserte kontroller enn dette. Eneste plusset med det hele er at kontrolleren er helt ok, men det hjelper lite når resten er døvt.

Den største morsomste er faktisk at man kan lage sin egen figur i Winter Sports: Feel The Spirit 2012. Og den modusen er så mangelfull at det er kvalmende. Her kan du forandre farger, skifte navn og nasjonalitet på utøveren. Eller så kan du smelle et knalltøft flammeikon på drakten for ekstra fart i svingene.

Dette er en annonse:
Winter Sports: Feel The Spirit 2012

Grafikken på begge spillene stiller seg på nesten helt samme nivå. Jeg vil faktisk gi en snever seier til Nagano-spillet. Dette rett og slett fordi de har den mest realistiske fysikkmotoren, og den er egentlig ikke veldig realistisk engang. I Winter Sports: Feel The Spirit 2012 smeller du rett ned på bakken når du kjører over et hopp i utfor (alpint). Takk og pris for at ikke det samme skjer når du skal bedrive skihopp.

Lyden er heller ikke mye å skryte av. Når jeg har hørt den samme forferdelige musikken loopet to ganger føler jeg heller for å kjøre utenfor et stup enn mellom røde og blå porter. Nagano-spillet hadde i hvert fall überkleine lydeffekter fra utøverne som gjorde det underholdene å høre på.

På ett sted vinner i hvert fall Winter Sports overlegent, og det er selvfølgelig 3D-egenskapene. Du skal dog ikke forvente deg å få snøsprut i ansiktet, men dette er det mest imponerende du vil finne i spillet.

Dette er en annonse:
Winter Sports: Feel The Spirit 2012

Meningen med denne sammenligningen er enkel. Hele 14 år har gått siden 1998. I løpet av tiden virker det som hele vintersporten har tatt 15 steg tilbake. Winter Sports: Feel The Spirit 2012 er like underholdene som skøyter er for tiden, og før Håvard Bøkko har blitt ferdig med sin 10 000 meter har du for lengst kastet 3DS-en din ut i snøen.

Når jeg ser tilbake på Nagano-spillet er det egentlig ikke noe mer enn et middelmådig spill, men det fungerte i hvert fall til å spille og få oppleve noen gode øyeblikk. Winter Sports er rett og slett søppel, uansett hvordan man ser på det. Eneste som mangler er at Arne Scheie skal kommentere de diverse møkkaøvelsene.

02 Gamereactor Norge
2 / 10
+
Du kan være nordmann i spillet og helt ok 3D-effekter.
-
Rett og slett alt utenom 3D-effektene.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Winter Sports: Feel The Spirit 2012Score

Winter Sports: Feel The Spirit 2012

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

I en verden fylt med haugevis av sportspill er det noen du bør styre unna. Dette er ett av dem. Martin har følt på stemningen i Winter Sports: Feel The Spirit 2012...Loading next content