Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Vinn en fet premiepakke i Agents of Mayhem-konurransen vår

Så har vi kommet til andre runde av Agents of Mayhem-konkurransen vår. Denne gangen forteller vi alt du må vite om spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2. spørsmål: Presentasjon av premiene
Hva ville agentgruppen din hete, og hvorfor?

Husk å sitere det forrige svaret ditt.

HQ

1. spørsmål: Presentasjon av premiene
I Agents of Mayhem kommer du over navn som Yeti, Hollywood, og Hardtack. Hva ville ditt agentnavn være, og hvorfor?

Agents of Mayhem lanseres til PlayStation 4, Xbox One, og PC i morgen, og i den anledning er vi glade for at kunne løfte sløret av enda en fet konkurranse. Som tilfellet ofte er med lignende konkurranser her i Gamereactor kan du vinne en ganske god premiepakke med å svare på spørsmål i kommentarfeltet.

Premiepakken består av en rekke ting som er basert på spillet sitt univers. Her snakker vi om spesialdesignede rulleskøyter, en Mayhem-lunsjboks, en Johnny Gat-statue, en t-skjorte, og naturligvis spillet til plattformen du ønsker.

Det eneste du mål gøre er å svaret på spørsmålet øverst i saken. Deretter kommer den en ny video og et nytt spørsmål om noen få dager. Da svarer du bare på dette også, så er du med i kampen om premiene. Lykke til.

HQ
Agents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...Loading next content