Norsk
Gamereactor
Videos
The Witcher 3: Wild Hunt
HQ

The Witcher: Premiere på sesong 2 - Henry Cavill intervjuet på den røde løperen i Madrid

Geralt av Rivia selv stilte opp for å ønske spanske fans velkommen til andre sesong av Netflix-eventyret, og vi fikk sjansen til å stille ham et par spørsmål... og se hvor snill han er når vi blir truffet av en lampe som faller ned.

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor-venner, vi er i Madrid for premieren på The Witcher sesong 2.
Vi er på Netflix' røde løper mens vi venter spent på ankomsten til mannen, Henry Geralt of Rivia, Cavill som skal ha premiere på sesongen her i Spania og forhåpentligvis svare på noen spørsmål for oss. Vi krysser fingrene! Mr. Cavill, takk. Dette er for Gamereactor. Hvilken episode vil du si at det var morsomst å spille inn, og hvilken episode gleder du deg til å se fansenes reaksjon på?
Går det bra med deg? Er du sikker? Ja, det går bra."

"Det er vanskelig å plukke ut én bestemt episode som en favoritt. Jeg vil si at noen av episodene jeg jobbet med Kim på, Kim Bodnia som Vesemir.
Vi jobbet veldig, veldig hardt for å få med noe som ikke nødvendigvis sto på papiret, å få med karakterens emosjonelle tilknytning fra bøkene. Vi ønsket virkelig å bringe det inn.
Og vi jobbet veldig hardt med det og med å sørge for at karakteren er tredimensjonal."

"Etter de første par episodene å dømme, har jeg rett når jeg sier at sesong 2 vil bli mer obskur og mer omfattende?
Produksjonsverdien har i hvert fall økt, og som jeg sa, DOP-ene har virkelig lyssatt dette på en fantastisk måte, både fotografen og produksjonsdesignen. Andrew Laws er fantastisk, og han har virkelig forbedret seg.
Hvilket dataspill vil du gjerne se omgjort til en Netflix-film eller -serie med deg selv i hovedrollen?
Det er et veldig godt spørsmål. Det er en vanskelig oppgave, for du knytter både en immateriell rettighet og et selskap sammen, noe som er vanskelig."

"Jeg vil absolutt ikke sette meg selv i noe hjørne med det, men det finnes mange spill der ute.
Jeg har faktisk nettopp begynt å spille Red Dead Redemption 2. Jeg vet at jeg er litt sent ute, men jeg har begynt å spille det, og jeg liker det veldig godt.
Så noe sånt tror jeg hadde vært gøy å lage film av.
Takk skal dere ha."

"Takk skal du ha."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere