Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 utsatt vekk fra våren 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vampire: The Masquerade - Bloodlines må kunne sies å ha vært en kultslager, men dette har ikke stoppet Hardsuit Labs og Paradox fra å markedsføre som om det var et av verdens største spill med en haug av trailere og detaljer. Derfor skulle man tro at oppfølgeren var godt på vei til å rekke den planlagte lanseringen til våren. Dette er dog ikke tilfellet.

Utviklerne skriver i bloggen sin at de ikke har tenkt å gjøre den samme feilen om i originalen med å slippe spillet før det egentlig burde, så nå har de bestemt seg for å utsette Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 til en gang senere i 2020. Akkurat når ønsker de ikke å si, for de vil være sikre på å faktisk holde ord neste gang de gir oss en lanseringsdato eller vindu. De lover i alle fall at vi får suge blod igjen før 2021, så det er da noe.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Relaterte teksterLoading next content