Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unsung Story: Tale of the Guardians

Unsong Story kommer til PS4, Xbox One og Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter mye om og men kunne Little Orbit fortelle at de hadde overtatt utviklingen av Kickstarterprosjektet Unsung Story: Tale of the Guardians fra Playdek for to måneder siden. Samtidig kunne de fortelle at de nærmest måtte starte helt på nytt med utviklingen av spillet, noe som nå har fått følger.

Studioet kan nemlig fortelle at spillet vil komme til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Da spillet var på Kickstarter skulle det kun komme til PC, men dette har altså Little Orbit andre meninger om. En av grunnene til at de skifter fokuset over til konsollene er faktisk nostalgi. Little Orbit-sjefen Matthew Scott sier at han har utrolige goder minner fra tiden han brukte på å spille PlayStation-utgaven av Final Fantasy Tactics mens han satt på sofaen hjemme. Er det nå vi skal minne Scott på at dette går ganske greit med en PC også?

Uansett har han også flere nyheter som endrer på Playdek sine planer. Noen av Kickstartermålene vil nemlig fjernes siden de ble for dyre og/eller for mye arbeid i forhold til hvor mange som hadde krav på dem. Dette gjelder blant annet Game Package, hvor man kunne få med tre eksklusive baner, t-skjortene, og Windows Tablet/Kindle-utgavene av spillet. Personene som egentlig hadde krav på disse vil mest sannsynlig få pengene tilbake eller avslag i prisen på fremtidige utvidelser.

Hva synes du om de nye planene?

Unsung Story: Tale of the Guardians

Relaterte teksterLoading next content