Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon Phantoms

Ubisoft viser Ghost Recon Online

Gratis flerspilleraction for PC-spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under nattens E3-konferanse viste Ubisoft frem nye bilder fra Ghost Recon Online, det nylig annonserte gratisspillet for flere spillere til PC.

Spillet kommer til å ha mye til felles med Ghost Recon: Future Soldier som også ble vist frem under konferansen, og man får til og med muligheten til overføre statistikken mellom de forskjellige spillene.

Traileren og gjennomspillingen som ble vist frem under konferansen var ikke det mest imponerende vi har sett her i redaksjonen, men med tanke på at dette spillet tilbys for den nette sum av kr. 0 blir det hele langt bedre.

En beta på Ghost Recon Online skal også være på vei, og vil rulle igang i løpet av tiden som kommer.

Ghost Recon Phantoms

Relaterte tekster

9
Ghost Recon OnlineScore

Ghost Recon Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Er ikke Call of Duty taktisk nok for deg? Er du lei Battlefield? Ghost Recon Online legger seg midt i mellom, med noen gode ideer i tillegg...

0
Ghost Recon Phantoms blir stengt

Ghost Recon Phantoms blir stengt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gratisspillet Ghost Recon Phantoms blir snart kun et minne. Spillet ble sluppet til PC i 2012, og serverne stenger nå på grunn av manglende interesse. Nærmere bestemt har...Loading next content