Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Aliens: Colonial Marines

Twitter-storm mot Randy Pitchford

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox-sjef Randy Pitchford har debattert kraftig på Twitter de siste par dagene. Debatten har gått frem og tilbake mellom Pitchford og det som neppe kan kalles fansen hans (kanskje de var fans en gang i tiden), og det startet med en tweet fra Pitchford selv.

Om den stadig mer populære free-to-play-trenden kom han nemlig med følgende kommentar:

- Bransjen vår burde være her for å underholde og inspirere folk, ikke utnytte dem, skrev Pitchford.

Reaksjonene lot ikke vente på seg fra spillere som hadde kjøpt det mildt sagt skuffende Aliens: Colonial Marines, blandet med bitre spillere som hadde gått til innkjøp av Duke Nukem Forever. Begge grupper følte seg utnyttet av Gearbox, men det var ikke hovedpersonen selv enig i:

- Har du spilt spillet? Hensikten var å underholde. Hvis det ikke klarte å underholde deg var spillet en fiasko, men ikke lureri av den grunn, kommenterte han til en av kritikerne.

Deretter fulgte en ny tirade av kritikk som blant annet tok for seg hvordan demoen og promoteringsmaterialet til Aliens: Colonial Marines presenterte et spill som ikke stemte overrens med virkeligheten. Som svar på dette gjentok Pitchford samme argument som tidligere, før han meldte seg ut av debatten:

- De beste underholderne eksisterer for å skape glede og lykke. At de ikke alltid lykkes er tar ikke noe vekk fra intensjonene deres, avsluttet Pitchford.

Punktum finale?

Aliens: Colonial Marines

Relaterte tekster

Aliens: Colonial MarinesScore

Aliens: Colonial Marines

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter 15 timer med Colonial Marines er Petter sikker på at Gearbox-folka ikke har sett en eneste Aliens-film...

1
Aliens-spill fjernet fra Steam

Aliens-spill fjernet fra Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du har utsatt å skaffe deg Aliens: Colonial Marines eller 2010-utgaven av Alien vs. Predator på Steam, så kan du ha ventet for lenge. Begge spillene er nemlig...

3
Vil vi egentlig ha mer Aliens?

Vil vi egentlig ha mer Aliens?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det er vemodig for spillanmeldere å se på sagstallene til actionspillet Aliens: Colonial Marines. Til tross for advarsler fra en samlet verdenspresse har nemlig det...

5
Twitter-storm mot Randy Pitchford

Twitter-storm mot Randy Pitchford

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Gearbox-sjef Randy Pitchford har debattert kraftig på Twitter de siste par dagene. Debatten har gått frem og tilbake mellom Pitchford og det som neppe kan kalles fansen...Loading next content