Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Peril on Gorgon kommer til The Outer Worlds på Switch neste uke

DLCen kom til PC, PS4 og Xbox One i september.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lanseringen i høst på PC, PS4 og Xbox One, blir The Outer Worlds' Peril on Gorgon-DLC endelig tilgjengelig på Switch neste uke. Fra 10. februar kan spillere på Nintendos hybridkonsoll utforske det nye området Gorgon Asteroid og vil få tilgang til tre nye våpen som ikke var i grunnspillet.

I tillegg til dette har en ny patch blitt sluppet til spillet på Switch. Utover å tilgjengeliggjøre DLCen inkluderer oppdatering 1.3 også noen forbedringer. Se hele listen over patch notes nedenfor:

Features Added:


  • Players will now be able to trigger the DLC Peril on Gorgon after the content has been purchased and installed.

Bugs/Issues Addressed:


  • Adjust level GC strategy

  • Adjust texture streaming strategy

The Outer Worlds

Takk, Nintendo Life.

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content