Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division 2

The Division får ny bok, tegneserie og oppslagsverk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har avduket at The Division-romanen Broken Dawn skal publiseres den 15. mars neste år, samtidig som The Division 2 lanseres. Det er en forhistorie til spillet og er skrevet av Alex Irvine.

Historien finner sted flere måneder etter utbruddet i New York City og foregår på våren, og handler om Division-agenten Aurelio Diaz og sivilisten April Kelleher som reiser gjennom USA sammen. Irvine har allerede skrevet New York Collapse, men denne boka tar en nærmere titt på det han kaller " the post-pandemic world."

Dark Horse Comics kommer også til å gi ut et slags oppslagsverk, samt en tegneserie i tre deler basert på spillet. The World of Tom Clancy's The Division er en innbundet bok på 160 sider som kommer ut neste år, og som får en spesialutgave med SHD Tech-ikon som lyser opp, en stoffplakat og et dossier cover.

Alle tre volumene av tegneserien kommer ut i løpet av 2019, og du kan enten kjøpe dem enkeltvis, eller vente til den innbundne samleutgaven kalt Extremis Malis kommer ut til sommeren.

Kommer du til å skaffe deg noe av dette? Hvilket spill har de beste tilhørende bøkene og tegneseriene?

The Division 2

Relaterte teksterLoading next content