Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: VoIP Mouse eller musetelefon...

Jeg lo godt da jeg for første gang leste om denne spesielle musen som ikke bare er en mus, men som også er en telefon...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jepp, her er musetelefonen. At Speed Link produserer masse spesielle produkter vet vi, men jeg lo godt da jeg leste om denne musetelefonen. Det første som slo meg var om dette produktet ville fungere sammen som et produkt eller ville splitte seg og kun fungere på en av delene. Det andre som jeg tenkte på i og med at jeg er veldig kresen på hvor sensitive PC-muser, er om denne musen vil gjøre jobben sin slik jeg er vant med.

Etter å ha åpnet esken ville jeg lese enda mer om denne VoIP Mouse og fiklet frem manualen. Her stod det at den fungerte opp i mot Skype, MSN og andre programmer hvor man kan ringe hverandre. Jeg har lest om disse telefonene før, men først nå fikk det en ny betydning. Å lage en telefon som i tillegg var en mus var bokstavelig talt å slå to fluer i en smekk.

Etter en enkel installering av driveren samt programmet som fulgte med, var jeg nå klar til å ringe mine Skype-kontakter for å se om det hele fungerte. Jeg ble veldig overrasket over hvor god sensitivitet musen hadde med 800 DPi optisk sensor. Selvsagt er ikke dette noen mus som egner seg til spilling, men en mus for den som snakker veldig mye med Skype, MSN eller andre programmer.

Musen er på mange måter en enkel liten sak og passer veldig godt til bærbare maskiner. I tillegg er designet veldig enkelt uten å overraske. Du kan med en håndsfri funksjon svare på et oppkald ved å trykke på knappen, uten å slå opp musen. Dette fungerer veldig godt og jeg har snakket mang en samtale med mine venner på Skype og når jeg har fortalt de om telefonmusen har de fått seg en god latter. Jeg siterer "Er det mulig? Nei nå tuller du? Men, hvordan fungerer den da" Etter å ha forklart hvordan musen fungerer, ja da først skjønner de hvor god idè telefonmusen i grunnen er.

Ikke bare hører de meg godt om jeg snakker via telefonrøret, men også i håndsfri snakking hører de meg veldig bra. Når du slår opp telefonen kommer det frem et display som forteller deg både tid og at du er pålogget Skype. På høyre side av skjermen finner du dine kontakter og ved å trykke der, kommer du inn på alle dine Skype-kontakter og her ser du om de er pålogget eller ikke. Deretter er det bare å ringe en av kontaktene og her kan du enten velge å snakke direkte i telefonen eller du kan klappe den igjen og ta det håndsfritt.

Dette er en annonse:

På den venstre siden av skjermen finnes en knapp for innstillinger. Her kan du selv velge hvilken status du skal ha på Skype, endre volum, starte opp en konferanse, begynne å chatte, kjøpe Skype-kreditt og tilslutt talepost. Alt dette gjør den til en fullstendig telefon.

Skal jeg være helt ærlig bruker jeg headset når jeg skal ringe mine venner via Skype ellerMSN. Da har jeg til rådighet to hender uansett, men for de som ikke har et skikkelig headset og som kanskje vil ta med seg minst mulig når man er ute på tur, ja så er denne VoIP musen genial. Ikke bare for at det er en mus, men for at den i tillegg fungerer såpass godt som den gjør. Den er lett, den er sensitiv og gir deg muligheten til å snakke med dine venner uten å løfte den opp. Jeg lo godt når jeg hørte om produktet, nå ler jeg ikke mer, men konstaterer at Speed Link har vært smarte i sin produktutvikling.

Mer info om produktet finner du inn på Speed Link sine nettsider

VoIP Mouse
Dette er en annonse:
VoIP Mouse
VoIP Mouse
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God sensitiv musetelefon. fungerer med Skype og MSN samt andre programmer. Klar lyd.
-
Fungerte ikke til mitt VoIP Buster program.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content