Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Verbatim 3.5'' Ekstern 1 TB harddisk

Man får aldri nok av lagringsplass for oss datainteresserte og gamere. I den forbindelse har vi nå sett på et lagringsmedie som fungerer meget bra om du skal ta backup eller kun lagre diverse data.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Verbatim har i 40 år vært store innenfor lagringsmedier. Selv ble jeg kjent med Verbatim for mange år siden da jeg skulle ta backup av viktige dokumenter og andre data som jeg ikke ville miste. Jeg dro til min lokale Elkjøp-butikk og kjøpte to cd-plater. Jeg betalte nærmere 10 kroner for hver plate og som kunne lagre opp til litt over 600MB. Det var mye penger for to cd-plater, men uvurderlig når det kom til hva jeg skulle bruke platene til. Verbatim var merket og selv den dag i dag fungerer platene godt og jeg kan hente ut de viktige dokumentene om jeg ønsker det.

Helt siden den gang har lagringsmedier blitt en viktig del av livet om du fotograferer mye med digitalkameraer, tar backup av din musikksamling, jobber eller er en aktiv gamer. Alle er i dag avhengig av å få lagret sine verdifulle data. Selv er jeg avhengig og kunne ikke ha levd uten slike lagringsmedier. Jeg har flere minnepenner som brukes flittig, minnebrikker på spillkonsoller, kameraer, mobiler eller og nå en ekstern harddisk fra Verbatim.

I år feirer Verbatim 40 år og i den forbindelse lanserer selskapet en rekke nye produkter og spesielt gamere får stor oppmerksomhet med både muser, headset og musmatter. I dag skal jeg se nærmere på et produkt som alle datainteresserte har bruk for om du er hjemme, på besøk til venner eller for den saks skyld på LAN. Med Verbatim 3.5'' Ekstern 1 TB harddisk kan du ta backup til det uendelige. Tenk deg - hele 1 terrabyte med lagring eller 1000 gigabyte om du vil. Det er søren meg mye plass det. Selv har jeg aldri hatt så stort lagringsmedie før, så derfor er jeg litt imponert over hva man kan få inn i en liten boks som ikke er større enn 202 x 114 x 40mm.

Designet er fint og elegant med et grønt lys midt frempå harddisken som lyser når den er på og som blinker om du leser eller skriver data inn på den. Du kan velge mellom å bruke USB 2.0 eller det kjappe eSATA (3Gbits overføringshastighet) utgangen som stort sett alle nye PC-er har i dag. Selv valgte jeg eSATA i og med at mitt hovedkort fra Gigabyte hadde to slike utganger. Å bruke eSATA er 6 ganger kjappere enn vanlig USB 2.0 og med mange og store filer er det gunstig å kunne bruke den kjappeste metoden eller hva? Den er også usedvanlig stillegående og du kan knapt høre den, noe jeg satte stor pris på.

På disken ligger backup-programmet BackItUp 2 Essentials som faktiske fungerte veldig godt. Jeg benyttet meg av muligheten til å ta backup av min Windows Vista. Programmet fungerer veldig bra og kan anbefales.

Dette er en annonse:

Er du på utkikk etter et lagringsmedie så gjerne kast blikket bort på Verbatim sine løsninger og denne 3.5'' Ekstern 1 TB harddisken. Verbatim sier at produktene kan blant annet fås kjøpt hos Komplett.

Verbatim 3.5'' Ekstern 1 TB harddisk
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stor langringsplass - 1TB, USB 2.0 eller eSATA, godt fungerende backup-prgram medfølger.
-
blir varm utenpå boksen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Test: Verbatim 3.5'' Ekstern 1 TB harddisk

Test: Verbatim 3.5'' Ekstern 1 TB harddisk

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Man får aldri nok av lagringsplass for oss datainteresserte og gamere. I den forbindelse har vi nå sett på et lagringsmedie som fungerer meget bra om du skal ta backup eller kun lagre diverse data.Loading next content