Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Saitek Eclipse II Keyboard

Saitek overrasker med et stilrent og veldig funksjonabelt tastatur for oss gamere! Med kraftig lys sørger for at tastene vises godt selv i veldig mørke rom!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har lenge ønsket å teste ut Saiteks Saitek Eclipse II Keyboard og gleden var stor da en pakke fra Komplett.no dukket opp på døra med den snille lokale postmannen. Ikke visste jeg hva som var i pakken, men hadde en anelse på at det kunne være tastaturet jeg har sett meg behag i. Saitek er som du sikkert kjenner en stor hardware-produsent og har igjennom mange år produsert masse produkter for oss PC-eiere. Det første møtet mitt med Saitek var en joystick og denne ble med meg i mange år og fungerte veldig godt. Allerede da visste jeg at Saitek hadde god kvalitet på sine produkter. Det eneste produktet jeg har testet og som har skuffet meg er Saitek GM3200 Laser Mouse. Denne musen var slettes ikke representativ for Saitek og synd var det i alle fall.

Nå sitter jeg her med et nytt tastatur og prøver febrilsk på å bli kjent med hvor tastene befinner seg. Selve tastetrykkingen er behagelig og reagerer kjapt på de trykkene jeg utfører. Med 104 taster kan man heller ikke klage og med en belysning som du selv kan stille styrken på, ja så egner dette tastaturet seg godt på LAN-partyer. Lyset er sterkt og her kan du velge mellom tre forskjellige farger - blått, rødt og lilla. Jeg valgte selvsagt blåfargen for da gikk det i stil med resten av hardwaren jeg har. Saitek har valgt å kalle denne funksjonen True-Vu-tastbelysning og som lyser opp tastene veldig godt, spesielt i mørke rom.

Designet på tastaturet er i ypperte klasse og med håndleddstøtten ligger hendene perfekt og man hindrer slittasjeskader i håndleddene. Du kan også stille på høyden og her finner du hele to innstillinger. når du ikke bruker støtteføttene, ja så er tastaturet flatt, men vil du ha en liten kurve, så kan du det med å stille inn på det minste hakket og vil du ha enda større kurve, ja så er det bare å ta ut støtteføttene på maks. Jeg bruker for øyeblikket med største kurve og det fungerer perfekt for meg, men her er det vel smak og behag. Størrelsen på tastaturet fra Saitek er heller ikke noe å si på, for selv om du har liten plass på kontorbordet, vil tastaturet ikke stjele mye av den plassen.

Alt i alt er tastaturet meget godt og jeg er allerede blitt godt kjent med det. Selv om jeg fra før av har blitt ekstremt glad i Zboard Merc, kommer jeg nok til å bruke dette også - spesielt når jeg drar på LAN-partyer land og strand, for da skal jo tastene vises selv om det er minimalt med lys. Nok en gang har Saitek produsert et kvalitetsprodukt og jeg gleder meg nå til neste LAN-party som arrangeres i høstferien... Det spørs om mange blir missunnelige på meg nå!

Mer info om tastaturet kan du finne på Komplett.no

Dette er en annonse:
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse II Keyboard
Dette er en annonse:
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse II Keyboard
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Stilrent tastatur med kraftig stillbart lys. Lang ledning og gode taster.
-
Litt dyrt...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Saitek Eclipse II Keyboard

Test: Saitek Eclipse II Keyboard

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Saitek overrasker med et stilrent og veldig funksjonabelt tastatur for oss gamere! Med kraftig lys sørger for at tastene vises godt selv i veldig mørke rom!Loading next content