Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Saitek Cyborg Rumble

Saitek har for mange gamere vært en stor produsent innenfor spillutstyr og med dette produktet kommer de til å forsterke sin posisjon som en av de ledende innen denne populære sjangeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den nye Cyborg-serien fra Saitek har siden de første produktene ble lansert sent i fjor høst fått en god del gode kritikker. Ikke bare har Cyborg-serien satt seg på kartet som et godt merke, men kvaliteten har fått mange til å kjøpe disse produktene. Jeg for min del har også hatt øynene oppe for Cyborg-serien og da de første produktene omsider dukket opp i de dype skoger, var jeg spent på om de gode kritikkene holdt mål.

Saitek Cyborg Rumble ser veldig lik ut som en helt ordinær kontroller, men etter å ha studert den litt nærmere ser jeg at man kan forandre på oppsettet av den. Dette er noe ingen andre produsenter har gjort før og klart en sjanse for å gi oss gamere flere valg i vår spillopplevelse. Når jeg sier å forandre på oppsettet mener jeg at du på Cyborg Rumble kan flytte om på d-paden og sticken. På en vanlig kontroller (til PC) så ligger d-paden nederst, mens sticken ligger øverst. Nå kan du forandre dette slik at kontrolleren blir veldig lik den vi finner hos Sonys kontrollere med begge stickene på nedre del av gamepaden.

En annen ting jeg merket meg med Cyborg Rumble var ristingen. Den var rå og ga meg ekstra kick. Slik risting er jeg kun vant med på Xbox 360 og PS2-kontrollerne, men heller ikke der er den like sterk som på denne. Første gangen ble jeg så overrumplet at jeg nesten mistet gamepaden i gulvet. Det ristet som om et kraftig jordskjelv hadde fanget kontrolleren min og ville ha meg til å gi slipp på den. Veldig uvant var det, men etter hvert som jeg ble vant med egenskapen, ble jeg mer og mer fan av det hele. Nå er det som om kontrollerne til PS2 og Xbox 360 er slappe i fisken.

Designmessig passer kontrolleren meg perfekt og den ligger godt i hånden. Knappene ligger på rett plass og den er har passformen jeg liker. Det en ting jeg kicker litt på, selve følelsen av kontrolleren føles litt billig ut. Alt ser så plastaktig ut og sammenligner du designet på denne og Logitech sin Chill, så virker denne langt mer billig enn Logitechs.

Ellers savner jeg gummibeslag rundt håndtakene. Dette ville ha gitt oss et enda bedre grep selv om den ligger i ro selv i full svettetokt. Ledningen er også passe lang og selve stickene er behagelige å styre med takket være gummibelegget.

Dette er en annonse:

Race Driver Grid er det spillet jeg har spilt mest med denne kontrolleren og jeg kan ikke klage på noe, for Cyborg Rumble er veldig nøyaktig og gjennomfører nettopp det du velger den skal gjøre. Kvaliteten er med andre ord veldig god og jeg hadde ikke en eneste feilbevegelse.

Saitek har gjort det igjen og for fra 181 kroner får du i grunnen veldig mye for pengene. kjøpet anbefales uten tvil og er du på utkikk etter en nøyaktig kontroller til PC-spillingen din, ja så vurder denne. Jeg skal innrømme at jeg fortsatt er fan av Saitek og skal ikke legge skjul på at de kommer til å være det i lang, lang tid fremover.

Ønsker du mer info om Cyborg Rumble så finner du det inn på deres egen nettside.

Ønsker du å kjøpe kontrolleren, så finner du den på Komplett.no

Dette er en annonse:
Saitek Cyborg Rumble
Saitek Cyborg Rumble
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Godt grep, nøyaktig og fet risting.
-
Føles litt billig ut
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Saitek Cyborg Rumble

Test: Saitek Cyborg Rumble

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Saitek har for mange gamere vært en stor produsent innenfor spillutstyr og med dette produktet kommer de til å forsterke sin posisjon som en av de ledende innen denne populære sjangeren.Loading next content