Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Saitek Cyborg Keyboard

Saitek har for meg vært en produsent med variable produkter. Spesielt deres GM3200 Laser Mouse var en heller begredelig opplevelse. Dårlig funksjon og veldig unøyaktig, mens deres Eclipse II Keyboard var en fryd igjen. Nå har Saitek produsert en ny serie gamingprodukter og jeg har nå sett på stoltheten dere - nemlig Cyborg Keyboard.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det første jeg merket meg da jeg kikket på esken til tastaturet, var alle mulighetene produktet hadde. Ikke bare inneholder tastaturet en haug med funksjoner, men det skal også få kompisene dine til å sikle av ren misunnelse, noe jeg kan garantere deg at de gjør. Som du sikkert har fått med deg, bor jeg i de dype, mørke skoger og det er lang fartsvei til mine venner, men de få stakkarene som har vært innom mitt lille hi, har fått prøvd dette tastaturet og ja, jeg har måttet vaske av store mengder munnvæsker. Kommentarene har vært; "Wow! For et tastatur - hvor mye koster det?", "Søkki ta! Dette var rått. Du merker ikke om jeg tar det med meg?" og "Hva må jeg gjøre for at dette tastaturet skal bli mitt?". Etter slike kommentarer, ser du selv hva de synes om tastaturet - de elsket det. Selvsagt gjør jeg også det og klart jeg ville ha forsvart det med nebb og klør om noen skulle prøve å tatt det i fra meg, men det får bli en annen historie. Nå er det du vel mer interessert i å lese hva jeg selv synes og ikke om de truslene jeg har fått?

For de av dere som ikke har all verdens av plass på skrivebordet, bør nok rydde litt for å få plass, for dette tastaturet med hvileplaten foran, krever litt plass. Selv om skrivebordet mitt ikke har så god plass, var det ikke rare ryddingen som skulle til, før jeg fikk den plassen som skule til. Det første du gjør er å legge inn driverCD-en i DVD-drevet slik at du får lagt inn driverne, så kobler du til tastaturet og deretter er det bare å stille inn farger. Disse fargene der fordelt på fem forskjellige steder på tastaturet og du kan selv velge hvilke farger som være på de forskjellige stedene. Ellers ble ledningen litt for kort, men takket være Cooler Master Stacker 830 som har USB-utganger på toppen, fikk jeg tilkoblet tastaturet som krever to USB-porter (en til USB-hub-en) og en til selve tastaturet. I tillegg har ledningen audio-jackets og hvis du ønsker kan koble til disse. For på tastaturet har du en USB-utgang og utgang for audio-jacker. Geinalt, for da blir det ikke lange veien å gå hvis du skal koble til et headset.

Når jeg kaster et blikk på tastaturet, skjønner jeg godt hvorfor mine kompiser siklet stort over det. Designmessig er det råstilig og på toppen av tastaturet finner du et trykkfølsomt kontrollpanel hvor du kan stille lyden, spille av filmer, justere lysstyrke og hvor de tre forskjellige fargene (rødt, grønt og oransje) skal lyse, samt programmere hele 12 forskjellige tastekombinasjoner. For å skille seg enda mer ut, har Saitek lagt på metallignende taster på "W,A,S,D", "mellomromstasten" og "piltastene". Dette er taster som brukes mye under spilling og gjør de enklere for deg å merke under kampens hete.

Det er også veldig behaglig å skrive med tastaturet og jeg kan uten tvil skrive like fort om ikke kjappere enn med mitt litt eldre Logitech-tastatur som er basert for oss kontorrotter.

Det gikk også veldig greit å legge inn driverne. Det som ikke var helt enkelt var å legge inn programmet til tastaturet slik at du får programmert kombinasjonstastene. Her måtte jeg inn på CD-en som fulgte med å legge inn dette to ganger før jeg tilslutt fikk det til å fungere. Dette bør Saitek gjøre noe med slik at vi slipper denne irritasjonen.

Dette er en annonse:

Skal jeg være helt ærlig er jeg fornøyd med dette tastaturet som til mine venners misunnelse kommer til å bruke mye og nå gleder jeg meg til å dra på et par lokale LAN-partyer som arrangeres i løpet av sommeren. Vil nok banne på at det kommer til å bli flere misunnelige blikk og kanskje må jeg låse fast tastaturet til skrivebordet slik at ingen stikker av med det. Alt i alt er tastaturet helt konge å bruke om jeg skriver lange avhandlinger eller enkelt og greit spiller. Det er stilig å se på (selv om det kunne hatt litt kraftigere belysning, for på et lyst rom forsvinner lyseffekten), litt kostbart er det også, du må ut med ca. 800,-, men har du disse pengene, får du et tastatur med mange gode funksjoner, fungerer godt til spilling og kanskje dine venners misunnelse, så hva mer kan vi ønske oss av et tastatur?

Mer info om tastaturet finner du inn på Saiteks offisielle nettside

Ønsker du å kjøpe det, finner du tastaturet inn på Kompletts sine sider

Saitek Cyborg Keyboard
Dette er en annonse:
Saitek Cyborg Keyboard
Saitek Cyborg Keyboard
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Funksjonelt tastatur med fett utseende. Passer perfekt til LAN-partyer, trykkfølsom kontrollpanel på toppen av tastaturet.
-
Korte ledninger og krever to USB-koblinger (en kobling USB-hub og en for selve tastaturet). Litt sterkere lys. Kostbar glede
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Saitek Cyborg Keyboard

Test: Saitek Cyborg Keyboard

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Saitek har for meg vært en produsent med variable produkter. Spesielt deres GM3200 Laser Mouse var en heller begredelig opplevelse. Dårlig funksjon og veldig unøyaktig, mens deres Eclipse II Keyboard var en fryd igjen. Nå har Saitek produsert en ny serie gamingprodukter og jeg har nå sett på stoltheten dere - nemlig Cyborg Keyboard.Loading next content