Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand

MadCatz har hatt mang en kontroller inne i mitt hus og nå ser det ut til at de nok en gang vil bli et fast møbel i min stue sammen med mine spillkonsoller. Vi har sett nærmere på MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand som gjør jobben sin og litt til...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har sagt det før, MadCatz har gode produkter og er ikke bare spesialiserte på kun kontrollere. Nå har jeg mottatt et annet produkt som i mine øyne er kjekt. Det er unikt på den måten at det gjør flere ting på en gang og slike produkter som dette finnes det ikke så altfor mange av. Derfor er det en spennende sak jeg har her med å gjøre.

Tre ønsker på en gang - det er jo ikke mulig det sier en reklame for Kinder Overraskelse. Med MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand får du nemlig fire ønsker oppfylt på en gang og hva mer kan vi ønske oss. Da jeg for første gang åpnet pakken fra MadCatz, tenkte jeg at dette må da være en spøk, men dette ble fort gjort til skamme. Ikke bare er dette et praktisk produkt som viser seg å fungere meget godt, men det skal i følge MadCatz sørge for at Xbox 360-maskinen lever lengre med at den får mer kjøling. Har selv i den siste tiden sett en del om "The Ring of Death" som inntreffer den mest uskyldige Xbox 360-eieren. Den røde ringen er noe jeg selv har stor respekt for og hvor jeg gjør alt for å unngå. Ikke bare er jeg forsiktig med å ha boksen stående på for lenge, men passer hele tiden på å slå av den når jeg er ferdige med spillingen.

MadCatz lover med dette produktet at du skal få tilstrekkelig med kjøling når du spiller via to vifter som sitter i selve "støtten" og som blåser kald luft opp i selve Xbox 360-maskinen. Det første jeg tenkte når jeg så de to "små" viftene var om de ville bråke mye og om de ville bråke mer enn det maskinen gjør. Heldigvis gjorde de ikke det, men helt lydløse var de nå ikke da. De lager lyd, men den er ikke irriterende slik mange andre lyder kan være.

Det andre som dette produktet kan er å lade opp AA-batterier. Dette sørger for at du hele tiden har ferdigladde batterier til en av dine trådløse kontrollere. Dette funker meget godt og man går aldri tom for strøm. Den tredje egenskapen som MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand gjør er å ta vare på fjernkontrollen din. Den har fått en egen plass på siden av støtten som gjør at du enkelt finner den uten å måtte lete etter den - genialt igjen. Det fjerde punktet jeg bør ta med er at dette produktet sikrer "muligens" at den dyrebare boksen din lever lengre grunnet kjøligere tilværelse og det er noe jeg setter stor pris på. For jeg bruker mye tid med Xbox 360-maskinen min og et liv uten den ville ha tatt knekken på meg.

Alt i alt er dette er produkt som gjør jobben sin og vel så det. Jeg er veldig godt fornøyd med denne saken og bruker den for alt den er verdt. Selv om viftene høres, så bråker selve maskinen mer og det gjør at lyden ikke blir så irriterende som mange ville ha trodd - inkludert meg. Hva mer enn at jeg uten tvil kan anbefale deg dette produktet i håp om at du også vil ha din dyrebare Xbox 360 lengre før den skumle og forpestede "The Ring of Death" kommer og tar deg...

Dette er en annonse:

Fire ønsker på en gang - det er ikke mulig det - jo for det er det nemlig med MadCatz MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand!

Ønsker du å kjøpe produktet, så kan du gjøre det HER

MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Vifte som surrer for en oppvarmet Xbox 360, Batterilader, plass for fjernkontroller. Mye for pengene.
-
Viftene bråker en liten smule, selv om dette ikke generer så altfor mye
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Test: MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand

Test: MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

MadCatz har hatt mang en kontroller inne i mitt hus og nå ser det ut til at de nok en gang vil bli et fast møbel i min stue sammen med mine spillkonsoller. Vi har sett nærmere på MadCatz 4-iN 1 Charging Fan Stand som gjør jobben sin og litt til...Loading next content