Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G403 Prodigy

Logitech kommer nå med en ny gaming-mus, og vi har kikket på både den med og den uten kabel...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Produktserien Prodigy får naturligvis sin egen gaming-mus, og det er av den litt rimeligere sorten. G403 er navnet, og den kommer i en kablet utgave til rundt 750 kroner og en trådløs utgave til rundt 1300 kroner. Den havner dermed litt over G502 Proteus Spectrum, men et godt stykke under G900 Chaos Spectrum rent prismessig.

HQ

De to utgavene av G403 har kun to forskjeller utenom prisen, og det er naturligvis kabelen og vekten. Den trådløse veier 107 gram, mot 87 gram på den med kabel. Ellers er de identiske. Det er en standard mus med gummi på begge sidene for bedre grep, samt et hjul med riller.

Den er naturligvis utstyrt med lys som skinner ut av logoen og hjulet, og dette lyset består av 16,8 millioner fargevalg - akkurat som flere andre for tiden. Logitech skal dog ha skryt for å ha gjort lyset dempet nok til at det ikke sjenerer. Det ser bra ut uten at det lyser opp rommet, eller tømmer batteriet.

Logitech G403 Prodigy

Selve utformingen er ergonomisk, med mye fokus på funksjonalitet. Gummien sitter riktig plassert for godt grep, den har to standardknapper på siden og en DPI-velger bak hjulet. Det er en beskjeden gaming-mus utseendemessig, men den ligger godt i hånden og glir naturlig over matten. Museknappene gir god feedback til fingrene, og de spretter tilbake i stilling ved hjelp av metallfjærer.

Dette er en annonse:

Den trådløse kan lades enten med kabel eller senderen som følger med. Logitech sier at batteriet skal vare i 24 timer, men med vår bruk (lysene på) kom vi aldri over 15 timer. Man kan naturligvis slå av lyset, men det virker litt feil å skulle kompromisse med designet for å få lenger levetid. Kanskje det hadde vært bedre med et større batteri, og samtidig gitt musen litt mer tyngde.

Du får med en liten vektskive på 10 gram som du kan velge å legge inn i bunnen, noe jeg også gjorde. Det føltes bedre for min del, men dette er naturligvis en smakssak. Valgfriheten er uansett verdt å berømme.

Responstiden på 1ms gjelder begge utgavene, og det merkes ingen forskjell på dem.

Dessuten er den god i bruk. Som så ofte med Logitechs produkter gjør den ikke så mye av seg, den bare fungerer som den skal. De dyrere gaming-musene føles naturligvis litt mer robuste og har en annen kvalitetsfølelse, men G403 føles på ingen måte billig. Over tid setter jeg stadig mer pris på ergonomien og gummien på sidene, og sensoren sporer veldig godt. Skulle du oppleve noe annet med sporingen, kan du tilpasse musen i LGS, programvaren til driveren, til å passe til underlaget du bruker.

Dette er en annonse:
Logitech G403 Prodigy

Programmet er enkelt og intuitivt. Med fire forskjellige innstillinger på DPI-velgeren burde de flestes behov dekkes, med et tak på 12 000. Valget er ditt.

Selv om G403 Prodigy kanskje ser ut som en litt kjedelig kontorrotte, så er det også en flott gaming-mus. Utformingen passer til flere timer med både jobbing og spilling, og selv om den ikke representerer noen revolusjon er den gjennomtenkt og stødig.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Logitech G403 Prodigy

Test: Logitech G403 Prodigy

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Kim Olsen

Logitech kommer nå med en ny gaming-mus, og vi har kikket på både den med og den uten kabel...



Loading next content