Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Hiper Type M 880W - strømforsyning med juice!

Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke testet så mange produkter fra Hiper før og nå etter å ha sett nærmere på denne strømforsyningen fra Hiper er jeg nå ikke i tvil om at de har produkter som strekker seg langt og gir oss gamere mer enn nok juice til vår spilling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hiper er definitvt et selskap vi gamere bør holde øynene opp for. Ikke bare har de strømforsyninger i sitt sortiment, men de kan også friste med HDMI-kabel, tastatur, kabinetter, mediasenterPC-er samt vifter i forskjellige størrelser. Selvsagt har jeg hørt om Hiper før, men aldri fått muligheten til å teste prosuktene deres. Nå, endelig kan jeg med hånden på hjerte si at produktetene i aller høyeste grad holder mål og det med glans.

I dag har jeg sett nærmere på Hiper Type M 880W strømforsyning (PSU) og det første som møter meg når jeg åpner esken er en stor PSU med luftehull over så og si hele produktet. Dette vil sørge for god kjøling selv under massiv press fra PC-ens hardware. I tillegg fant jeg ut at PSU delvis var modulær, det vil si at man kan ta bort overflødige kabler som man ikke trenger og dette er noe ikke alle produsentene av PSU-er har. Jeg for min del synes det er greit, for jo mer kabler det er inne i et kabinett, jo mer stillestående blir luften og som igjen sørger for at viftene inne i kabinettet sliter med å bli kvitt den varme luften.

For å få testet ut om PSU-en virkelig gir nok strøm, så må jeg dra til mitt lokale Elverk. De har utstyr (noe jeg ikke har) som kan teste dette og da er det spesielt utgangseffekten som testes grundig over en bestemt tidsperiode. Da måler jeg hvor mye effekten er i forhold til det produsenten lover. Hiper sier at dette produktet skal gi opp i 880W og med god hjelp fra mitt lokale Elverk, målte vi opp i 889W noe som er bitte litt høyere enn det Hiper lover oss. Med så mye strøm er det ikke noe problem å koble opp to skjermkort samtidig. På esken står det også at PSU-en støtter Crossfire og det er godt å vite etter som flere og flere bruker dette i sine egne PC-er.

Av kabler som følger med, kan du selvsagt koble til alt det du måtte begjære og du trenger ikke å være redd for å gå tom for ledninger. Her kan alt kobles til av ting og tang som trenger strøm i en PC og dette er greit å vite når man evt. skal bygge en PC eller må bytte ut den gamle PSU-en mot en som gir mer juice. Husk, med 880W så får du veldig mye strøm til dine krevende produkter i PC-en og jeg kan jo selvsagt uten tvil anbefale deg denne PSU-en som ga meg mer enn nok strøm og jeg har en meget krevende PC med en av de største Intel prosessorene og et EVGA 8800 GTX skjermkort med 768MB GDDR3 RAM.

I tillegg til at PSU-en gir deg alt du måtte begjære av strøm, så er den også veldig stillegående selv under krevende oppgaver og dette er noe vi gamere er ute etter. For vifter som bråker er i alle fall ikke jeg noen stor fan av. Derfor er dette et viktig salgsargument for Hiper.

Dette er en annonse:

Ønsker du mer opplysninger om PSU-en, så anbefales det å se nærmere inn på Hipers egen nettside for produktet

Hvis du nå har funnet ut at Hiper har gode produkter, så kan du klikke deg inn HER for å finne det billigste produktet.

Hiper Type M 880W
Hiper Type M 880W
Dette er en annonse:
Hiper Type M 880W
Hiper Type M 880W
Hiper Type M 880W
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stillegående, gir godt med juice, delvis modulær, har alt av kabler du trenger.
-
Hva med USB-utganger på PSU-en?
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Hiper Type M 880W - strømforsyning med juice!

Test: Hiper Type M 880W - strømforsyning med juice!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke testet så mange produkter fra Hiper før og nå etter å ha sett nærmere på denne strømforsyningen fra Hiper er jeg nå ikke i tvil om at de har produkter som strekker seg langt og gir oss gamere mer enn nok juice til vår spilling.Loading next content