Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Gigabyte Ultra Flat Keyboard

Vi har fått inn noe så uvanlig som et tastatur fra gigantprodusenten Gigabyte! De er vel bedre kjent for å være en innovatør innenfor hovedkort og skjermkort, men de lager mye annet også. De lager tastatur, muser, LCD skjermer, høyttalere, minnpenner, bærbare PCer i alle størrelser, DVD-spillere for PCer, kabinetter, CPU kjølere, strømforsyninger, TV tunere, routere, trådløse nettverkskort, servere og serverhovedkort, hovedkort, skjermkort og mobiltelefoner (eget selskap og nettside)!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Men det vi nå altså skal teste er et tastatur. Et syltynt mutimedia tastatur som ikke er mer enn 9 med mer tykt! Tastaturet heter GK-K7100.

Tastaturet er testet sammen med:

Gigabyte P55A-UD6, Intel Core i5 750, PowerColor HD 4870 x2, Thermaltake ToughPower 1000W, Seagate Barracuda 500 GB Sata2, Noctua NH-U12P. OS: Win 7 Home Premium 32-bit.

Tastaturet kom i ei anonym, grå, gul og svart eske. Den hadde et litt kjedelig preg over seg. Selve tastaturet var derimot en smule penere med glossy kant rundt tastene og det virkelig veldig flatt. Det undertegnede var en smule skeptisk til var om det skulle være stivt nok til å kunne brukes i fanget. Siden dette er et multimediatastatur så tenkte jeg at jeg skulle teste det i stua sammen med HTPCen.

Når jeg sitter i godstolen, enten jeg skal game eller se på film, så har jeg et par "tradisjoner" jeg gjennomfører. Tastaturet skal ligge i fanget, musa er plassert på en bærbarpute fra IKEA på høyre armlen og til gaming bruker jeg headsett. Ellers er også PCen koblet til anlegget. Uansett så skal alt dette perifere utstyret ligge en plass når det ikke brukes. Grunnet at jeg bruker denne bærbarputa under musa så tar denne utrolig mye av plassen i den ene skuffen jeg har til rådighet til datautstyr i kommoden i stua. Etter at mus og headset har fått plass ved siden av puta er det faktisk bare 1,2 cm igjen i høyden til skuffen er full og da passer det bra med et slikt tynt tastatur. Tidligere brukte jeg et DELL tastatur som var 1,5 cm tykt. Dette måtte da ligge i en annen skuff hvilket ikke var helt populært hos min bedre halvdel. Gigabytetastaturet var derfor et kjærkomment tastatur å få i hus. Det går i skuffen sammen med resten av PCutstyret!

Dette er en annonse:

Når det kommer til bruken av tastaturet så er det helt fritt for fancy lys eller baklys på tastene. Dette er egentlig helt greit når bruksområdet er stua. Bekymringen min om stivheten var totalt bortkastet. Det gir ikke etter for noe som helst og det har allerede fått seg noen kilevinker etter noen dårlige runder i Modern Warfare 2 online. Tastene lager noe lyd ut fra esken, men etter hvert blir de helt stille. De bruker kryssakskobling bak tastene og det er ikke alle tastatur forunt i denne prisklassen. Det må nok også til for å holde det så flatt. Det jeg savnet fra det helt standard tastaturet fra DELL finner jeg på Gigabyte tastaturet. Det har 18 Multimediaknapper og systemet er som på en bærbar med en Fn (Function) tast med blå markering på multimediafunksjonene. Dette er helt genialt ved filmavspilling.

Tastaturet er supert til sitt bruksområde og det gjør jobben det skal gjøre på en grei måte. Det er ikke masse lys og masse makroknapper, men det funker til helt normal FPS morogaming og lignende. MMORPG spillere er ikke målgruppen her. Utseendet er helt plain, men med en liten glossy kant rundt tastene som piffer opp en liten smule. Fordelen er at det kan plasseres hvor som helst når det ikke er i bruk!

Gigabyte Ultra Flat Keyboard
Gigabyte Ultra Flat Keyboard
Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Flatt!, stille, supert til filmavspilling med multimediaknappene. Virker solid.
-
litt traust utseende, til tross for en liten glossy kant rundt tastene. Enkelte av multimediafunksjonene kunne hatt egen knapp.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Gigabyte Ultra Flat Keyboard

Test: Gigabyte Ultra Flat Keyboard

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Thor Stokke

Vi har fått inn noe så uvanlig som et tastatur fra gigantprodusenten Gigabyte! De er vel bedre kjent for å være en innovatør innenfor hovedkort og skjermkort, men de lager mye annet også. De lager tastatur, muser, LCD skjermer, høyttalere, minnpenner, bærbare PCer i alle størrelser, DVD-spillere for PCer, kabinetter, CPU kjølere, strømforsyninger, TV tunere, routere, trådløse nettverkskort, server...Loading next content