Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Gigabyte Sumo 4112

Da jeg for første gangen fikk høre at Gigabyte skulle satse på kabinetter, blir jeg veldig overrakset. For det er jo stort kjent for grafikk- og hovedkort samt CPU-kjølere. Nå har de altså lansert et kabinett og jeg er imponert!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det første som møter meg er en enorm eske med lite info. Det er kun navnet Sumo 4112 (som gir assosiasjoner til noe stort og japansk) som sier meg at det er rett produktet jeg har mottatt. Jeg åpner esken forsiktig og sliter litt med å få kabinettet opp av den. Når jeg først får kastet mitt kresne blikk på kabinettet som nå står på stuebordet, så ser jeg med en gang at dette lukter kvalitet av. Jeg leser manualen og gjør meg klar til montering.

Designmessig er jeg overrumplet og nyter blikket. Jeg åpner kabinettet og oppdager den gode plassen. Gigabyte har tenkt godt og gir oss mange gode løsninger både når det gjelder festemekanismer til utstyret og muligheten med alt man kan putte inn i kabinettet. I tillegg har Gigabyte kostet på tre 120mm vifter. En i front og to bak på kabinettet (med blått LED-lys) nedenfor der hvor strømforsyningen monteres. Med sort farge og LED-lys i rødt og blått så er jeg fornøyd og finishen er lekker med stødige ben på undersiden av kabinettet.

På toppen finner du power-knappen, lydutganger, to USB-utganger og en e-sata utgang. I fronten har Gigabyte kostet på to striper med rødt/blått LED-lys som er veldig stilig samt logoen. Stilrent og lekkert.

Du kan sette inn alt hva du måtte begjære i kabinettet og det er plass til 4 stk. 5.25" ekstern drev, 1 stk. 3.5" eksterne drev, 5 stk. 3.5" intern drev (harddisker m.m.), 7 ekspansjonsplasser og har en størrelse på 205 x 522 x 500 med mer noe som gjør at det ikke blir liten plass til for eksempel gigantiske skjermkort eller to skjermkort for den saks skyld. På baksiden av døren er det en luke hvor man kan legge DVD-er i og på fremsiden bak døren er det ordnet plass til en 2.5" liten SSD-disk. Stilig detalj som ingen andre produsenter har tenkt på tidligere. Ønsker du å montere inn vannavkjøling, så har Gigabyte gjort dette klart og du kan på en enkel måte sette inn dette.

Selve monteringen går som en lek og det tar ikke lang stunden før mitt kjære datautstyr har fått seg en ny "bolig". En annen ting jeg la merke til, kabinettet bråker veldig lite i forhold til at det har tre vifter som surrer hele tiden samt CPU-kjøler og skjermkort.

Dette er en annonse:

Jeg er veldig fornøyd med Sumo 4112 fra Gigabyte og selskapet beviser at de kan lage kvalitetsprodukter utenom skjermkort, hovedkort og CPU-kjølere. Dette er et godt og imponerende "byggverk" som jeg uten tvil kan anbefale alle som vurdere å bytte ut sitt "kjedelige" kabinett. Jeg for min del er godt fornøyd og kan nå fortsette min videre spilling med nytt utstyr.

Sumo 4112
Sumo 4112
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God plass, stilrent design, mange muligheter og båker lite.
-
Savner flere USB-utganger på toppen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Gigabyte Sumo 4112

Test: Gigabyte Sumo 4112

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Da jeg for første gangen fikk høre at Gigabyte skulle satse på kabinetter, blir jeg veldig overrakset. For det er jo stort kjent for grafikk- og hovedkort samt CPU-kjølere. Nå har de altså lansert et kabinett og jeg er imponert!Loading next content