Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive: Ferrari Racing Legends

Test Drive: Ferrari annonsert

Slippes allerede i mars neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Test Drive-serien har alltid bydd på luksuriøse sportsbiler, og nå meldes det at fokuset skal settes på ett av de mest eksotiske bilmerkene som kan oppdrives, nærmere bestemt italienske Ferrari. Bigben Interactive har nemlig annonsert spillet Test Drive: Ferrari.

Spillet vil lande allerede den 30. mars og skal slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Bigben ville ikke avsløre hvem som står for utviklingen denne gangen, men spekulasjonene rundt dette har allerede begynt å dukke opp.

Mest nevneverdig er forslaget om at Shift 2-utvikler Slightly Mad Studios muligens vil stå bak spakene. Tilbake i 2009 kjøpte nemlig nemlig Slightly Mad opp utviklerhuset Blimey! Games, som på den tiden holdt på med nettopp et Ferarri-spill. I tillegg forklarte Slightly Mad-sjef Ian Bel så sent som i august at vi snart kunne vente en annonsering av et nytt spill fra deres hold.

Alt dette er imidlertid kun for spekulasjoner å regne foreløpig, og det kan godt tenkes at spillet fremdeles skal utvikles av Atari, som stod bak de forrige innslagene i serien.

Med tanke på de gode tilbakemeldingene Slightly Mad Studios har fått på sine spill, og den mer lunkne mottagelsen til Ataris Test Drive Unlimited 2, hadde imidlertid et bytte kanskje vært på sin plass. Eller hva synes dere?

Test Drive: Ferrari Racing Legends
Bide fra Test Drive Unlimited 2.

Relaterte teksterLoading next content