Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: dreamGEAR 5-in-1 Fitness Bundle

Å teste ut ekstrautstyr til Wii er kanskje ikke det vanksligste, men det jeg har sett på denne gangen er uten tvil hva som finnes i denne pakken og valutaen du får for pengene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hva var ditt nyttårsforsett? Bevege deg mer? I hvert fall er mitt nyttårsforsett det og jeg har sagt at jeg nå SKAL røre på min kontorkropp mer enn det jeg har gjort den siste tiden. Å bevege meg mer kan selvsagt bety så mangt, men etter at jeg fikk denne pakken fra Inline tilsendt er jeg ikke i tvil på hvordan treningsøktene mine skal legges opp. Nå blir det Wii Fit for alle penga og juleflesk og andre oppsparte kiloer skal bort. Nå skal blodsmak og svette fylle min stue mens jeg ivrig hopper opp og ned med Wii Fit.

dreamGEAR er en stor produsent av ekstrautstyr til konsoller og den senere tiden har de sendt ut det ene kvalitetsproduktet etter det andre. Jeg har vært heldig og fått testet ut disse i tur og orden og kan igjen trygt anbefale deg et nytt produkt.

Hvorfor vil jeg gå så langt å anbefale denne pakken fra dreamGEAR? Jo, nå skal du høre. Ikke bare kommer utstyret i en fin pakning, men innholdet tok meg litt med storm. For det første finner du en batteripakke som du lader opp via en USB-utgang (her sparer du faktisk penger med at du slipper å kjøpe dyre batterier). For det andre, får du med treningssokker, noe som passet fint på mine små føtter. For det tredje er det med et beskyttelses-cover på Wii Fit-"vekta". For det fjerde er det med en bag for å legge Wii Fit-"vekta" i og for det femte og det beste i mine øyne, følger det med en treningsmatte. Alt sammen i stilig grønn farge. Hva mer kan vi som vil trene ønske oss? Jo, nå begynner fantasiene mine å løpe løpsk, hva med en stegteller, eller kanskje en pulsmåler samt for de med dårlig kondisjon (lik meg) en blodtrykksmåler? Det hadde vært lekkert. For da kunne jeg trent samtidig som jeg holdt øye med kondisjonen min, men nå skal jeg ikke fantasere mer og heller takke meg lykkelig over denne pakken.

dreamGEAR kommer nok en gang med et supert produkt hvor du får utrolig mye for pengene og med en kvailitet som dreamGEAR kan. Vi er bortskjemte - ingen tvil om det. Så, hva venter du på? Kom deg i form med Wii Fit og denne 5-in-1 Fitness Bundle - bedre enn dette kan det nær sagt ikke bli.

Produktene fra dreamGEAR får du blant annet kjøpt hos Spaceworld!

Dette er en annonse:
dreamGEAR 5-in-1 Fitness Bundle
dreamGEAR 5-in-1 Fitness Bundle
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Ufattelig mye for pengene!
-
Designmessig ikke så overraskende...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: dreamGEAR 5-in-1 Fitness Bundle

Test: dreamGEAR 5-in-1 Fitness Bundle

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Å teste ut ekstrautstyr til Wii er kanskje ikke det vanksligste, men det jeg har sett på denne gangen er uten tvil hva som finnes i denne pakken og valutaen du får for pengene...Loading next content