Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative Zen Stone med høytaler

Å teste MP3-avspillere kan by på mange overraskelser. Noen positive og noen dessverre negative. Men alt jeg har å si om denne nye spilleren fra Creative er så og si basert på positive opplevelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Creative er kjent for sine mange store og små produkter og er spesialister på lydprodukter. Jeg for min del har både en Creative Muvo, Creative Zen og har for lengst forelsket meg i disse MP3-avspillerne. Ikke bare er de enkle i bruk, men de spiller av MP3-melodiene mine perfekt og med The Ripper som tar opp MP3-musikk som jeg igjen kan overføre til mine MP3-avspillere, er jeg i himmelriket.

Et nytt produkt har nå funnet vei i min lille hule i de dype skoger og det er Zen Stone med høytaler. Nå skal både skogens konge og rådyrene få høre min musikk. Det kan nok tenkes at de til tider blir skremt av både trash og death metal som vil komme ut av denne lille spilleren, men det får stå sin prøve. Da jeg åpnet esken, ble jeg totalt tatt på sengen av størrelsen. For den er jo mindre enn en fyrstikkeske og en av de minste MP3-avspillere jeg har testet hittil.

Du får spilleren enten med 1GB eller 2GB minne noe som tilsvarer mellom 500-1000 MP3-låter. Det tar 3-4 timer å lade opp spilleren og etter ca. 16 timers spilling både med og uten bruk av høytaleren måtte jeg lade den opp igjen (på papiret 20 timers avspilling). Men for de av dere som fanget opp det jeg nettopp skrev, så kan du spille musikk lenge, veldig lenge før du må lade opp spilleren. Creative er kjent for er sin "plug and play" funksjon og spillerne deres er ofte veldig enkle i bruk. Denne spilleren er ingen unntak. Simplere kan det ikke bli.

Lyden i spilleren er god selv med litt kraftigere headset enn de små ørepluggene som fulgte med. Lyden i høytaleren er kanskje ikke så mye å skryte av, men bevares i lystig lag med dine venner, så tenker man kanskje ikke så mye på det. I alle fall ikke hvis vi ikke har tilgang på annen musikk enn den som kommer fra MP3-avspilleren.

Designmessig er spilleren genial. Den tar liten plass, enkel å bruke med tastene på rett plass. Du kan låse knappene slik at de ikke berøres om du har spilleren i lommen. I pakken finner du også en plastsak med klips som gjør at du enkelt kan feste spilleren til bukselinningen eller brystlommen om du vil, i tillegg til øreplugger og USB-kabel. Den spilleren jeg fikk tilsendt var rosa og passer kanskje ikke meg, men du kan få spilleren i mange forskjellige farger og da blir det opp til deg hvilken farge du velger. Det er en ting jeg savnet med denne spilleren og det var en skjerm som viste hvilken sang jeg spilte og hvilket nummer jeg var kommet til, men for å få det må du kjøpe storebroren som har en slik liten skjerm.

Dette er en annonse:

Alt i alt er dette en genial spiller som passer alle aldere. Ikke bare er den elegant, men den er enkel i bruk og gjør nettopp det den skal, spille MP3-musikk. Hva mer enn det kan vi ønske oss. Til en ordinær pris som sier 249,- skal vi søren meg ikke klage og du får mye for pengene. Du kan i alle fall løpe deg en veldig lang tur med en spilletid (på papiret) 20 timer, så er det ingen grunn til ikke å velge en slik liten og hendig MP3-avspiller.

Mer opplysninger om MP3-avspilleren finner du på Creatives offisielle nettside

Ønsker du å kjøpe spiller, kan du finne den billigste HER

Creative Zen Stone med høytaler
Dette er en annonse:
Creative Zen Stone med høytaler
Creative Zen Stone med høytaler
Creative Zen Stone med høytaler
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Liten, elegant og med høytaler. lang brukstid og ikke minst billig.
-
Ingen skjerm
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Creative Zen Stone med høytaler

Test: Creative Zen Stone med høytaler

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Å teste MP3-avspillere kan by på mange overraskelser. Noen positive og noen dessverre negative. Men alt jeg har å si om denne nye spilleren fra Creative er så og si basert på positive opplevelser.Loading next content