Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative Gigaworks T3

Creative er kjent for sine lydanlegg og har bevist en rekke ganger at du virkelig kan faget sitt godt. Et bra eksampel på dette er uten tvil det her anlegget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har alltid likt Creative og deres løsninger når det kommer til lydanlegg, MP3-avspillere m.m. Selv har jeg både MP3-avspillere, lydkort og ikke minst lydanlegg fra denne produsenten. Det siste jeg testet ut var Creatives Inspire S2 Wireless som var et godt trådløst lydanlegg for bruk med PC. I dag skal vi se på et anlegg som fungerer veldig bra til både PC, Mac og MP3-avspillere. Lydanlegget med navn Gigaworks T3 er et 2.1 anlegg og har en subwoofer samt to satelitthøytalere.

HQ

Designet på anlegget er stilig og passer inn i uansett stuer, kontor eller hvor det måtte være. Selve satelitthøytalerne er små, firkantede og står på stabile støttebein. Subwooferen ser ellers ut som en helt ordinær subwoofer og har en SLAM-teknologi som gir en meget dyp bass. Bak på subwooferen kobler du til alle ledninger og du har her en egen volumkontroll. I tillegg har du en designstilig volumpad som du også kobler til bak på subwooferen som igjen kan legges elegant frem. På den kan du koble til PC-en, headset, iPod og MP3-avspillere med minijacktilkobling.

Det er enkelt å koble til anlegget og krever ingen doktorgrad. Som vanlig følger det med en bruksanvisning på anlegget og her står alt du trenger å vite samt hvordan du tilkobler det. Etter å ha gått igjennom bruksanvisningen, var alt klart for montering. Jeg fant et egnet sted og gjorde meg klar til å koble til PC-en. Selvsagt kan du også koble anlegget til TV-en eller noe annet med en minijackutgang. Jeg fyrte opp PC-en og gikk inn på itunes. Nå skulle anlegget få testet seg med forskjellige musikksjangere. Alt fra pop, rock, metal, klassisk, disco og tekno fikk kjørt seg og jeg må si T3 imponerte meg godt. Heftig lyd med dyp bass og en meget god mellomtone førte til en bra balansert lyd i stuen min. Til slutt fyrte jeg opp Call of Duty: Modern Warfare 2. Den ene massive eksplosjonen avløste den andre. Bassen fikk kopper og krus til å riste og jeg er sikker på at mine dyrenaboer fikk seg et støkk av min krigføring i spillet. Etter å ha testet ut dette her jeg nå erfart at T3 fungerer like godt til spill, musikk og film. Herlig lydgjengivelse til å være et så lite anlegg og SLAM-teknologien fungerte meget godt med den dype, rungende bassen.

Creative sier også at T3 bruker lite strøm om det blir stående på standby sammenlignet med andre lignende lydanlegg. I disse miljøtider er selvsagt dette bra og med den gode lyden er jeg veldig godt fornøyd med anlegget. God lyd, stilig og enkelt design, fungerer til både Mac, PC, headset, MP3 og iPod, så kan ikke dette bli stort bedre. I tillegg er prisen også gunstig slik at du slipper å ruinere deg. Er du på utkikk etter et godt 2.1 lydanlegg, så gjerne sjekk ut dette. Jeg er veldig godt fornøyd med T3 og bruker det nå uansett om jeg skal se TV, spille, se film eller bare enkelt høre på musikk fra min store samling med MP3-musikk på PC-en min. Creative fortsetter å befeste seg som en stor leverandør av lydanlegg og gjør det med glans.

Creative GigaWorks T3
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Veldig god og balansert lyd, stilig design, enkelt å montere, passer bra til spilling, å høre musikk og se film, kan tilkobles MP3 m.m.
-
Koster nesten 2000,-
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Creative Gigaworks T3

Test: Creative Gigaworks T3

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Creative er kjent for sine lydanlegg og har bevist en rekke ganger at du virkelig kan faget sitt godt. Et bra eksampel på dette er uten tvil det her anlegget.

0
Test: Creative GigaWorks T3

Test: Creative GigaWorks T3

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Mikael Hansen (Gamereactor Danmark)

Normalt er jeg glad for store buldrende høytalersett i flere kanaler, men da jeg var ute til en lyttedemonstrasjon av Creatives nyeste 2.1-høytalersett, ble jeg likevel ganske imponert og har helt siden da lyttet til dem når jeg skulle spille musikk på min hjemme-PC.



Loading next content