Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Takk for denne gang, Gamereactor!

En siste hilsen fra sjefen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er min siste dag hos Gamereactor. Etter syv år, det siste halvannet året som sjefredaktør, pakker jeg snippesken min og vender nesen mot andre jaktmarker.

I løpet av mine syv år her har jeg skrevet 49 anmeldelser, 52 artikler, 9 forspill og hele 3676 nyheter. Av alle karakterene jeg har delt ut har det kun vært to 10/10 og én 1/10. Jeg har vært himla glad i 7/10 og delt den ut til 16 spill totalt.

Det å være sjefredaktør, og ha ansvar for alle dere, har vært en spennende og lærerik opplevelse, og har blant annet ført til at jeg har dukket opp på TV2, VGTV, NRK, på spilldetbatter, podcaster og gjesteforelesninger rundt omkring i det ganske land (i hovedsak Oslo). Det har vært himla kult!

Men nå er det på tide å takke for meg, og begi meg ut på nye eventyr!

Takk for denne gang, Gamereactor!

(Ikke brenn ned sida i kaos og panikk riktig ennå, jeg overlater dere nemlig i gode hender.)Loading next content