Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Taika Waititi glemte at Natalie Portman var i Star Wars

Thor: Love and Thunder-regissøren lurte på om hun ville være med i den neste filmen hans, men det er jo bare et lite problem...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager trer Taika Waititi inn i rampelyset igjen siden han regisserte Thor: Love and Thunder, men etter det er planen fortsatt å lage en Star Wars-film. Det virker dog som om vi kan være ganske trygge på at han vil levere en helt annen tolkning av galaksen langt, langt borte enn de fleste andre.

For i et intervju med Rolling Stone sier Waititi at Natalie Portman, som er tilbake som Jane Foster i Thor: Love and Thunder, spurte han om hva han skal gjøre etter Marvel-filmen. Regissøren fortalte da om Star Wars-prosjektet, og spurte i samme slengen om hun kunne tenkt seg å bli med i en Star Wars-film. I intervjuet ler han bare av dette, og sier at han i grunn har glemt filmene hun var med i, men at hun minnet han på dette ved å enkelt nok svare "Jeg har vært i Star Wars-filmer."

Taika Waititi glemte at Natalie Portman var i Star Wars


Loading next content