Norsk
Gamereactor
nyheter
Tactics Ogre: Reborn

Tactics Ogre: Reborn overtar for Starfield i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nesten et år har gått siden Nvidia ved et uhell avslørte både God of War til PC, Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, Kingdom Hearts IV, Resident Evil 4 og mye mer i den såkalte GeForce-lekkasjen sin, og nå kan vi krysse av enda et spill fra listen.

Etter enda flere åpenbare indikasjoner har Square Enix endelig bekreftet at de pusser opp det snart 30 år gamle Tactics Ogre i form av det som kalles Tactics Ogre: Reborn. Nærmere bestemt vil dette være en forbedret utgave av PSP-spillet fra 2010 når det kommer til PC, PlayStation og Nintendo Switch den 11. november i år.

I motsetning til den utgaven vil derimot denne la oss oppgrade hver enkelt figur i stedet for det klasse-baserte systemet. På toppen av dette har selvsagt grafikken fått seg en skikkelig overhaling, vi kan velge mellom engelske og japanske stemmer gjennom hele spillet, musikken har blitt spilt inn på nytt (til og med noen nye melodier vil brukes), menyene blitt mer brukervennlige, fiender blitt smartere, autolagring blitt innført, kamper økt tempoet litt og andre moderne endringer som forhåpentligvis gjør spillet mer tilgjengelig og bedre for alle om tre måneder.

HQ
Tactics Ogre: Reborn

Relaterte tekster



Loading next content