Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Cycling Manager 2010

Sykkelfeberen er snart tilbake

Cyanide satser sprekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sykling har aldri vært så populært i Norge som nå, og i år er Cyanide Studios klar for å glede fansen med et friskt pust i sykkelserien Pro Cycling Manager. Som du kan se på bildene nederst i saken, har PCM fått en helt ny grafikkmotor som klarer mer fotorealistiske omgivelser, slik at du kan nyte den naturen som de ekte sykelistene får.

En helt ny sesongmodus vil la deg opprette og tilpasse dine egne konkurranser, noe som gir deg mer kontroll over hva det skal fokuseres på i løpet av sesongen. I tillegg får du en veldig avansert banedesigner for å lage dine egne løp. Du kan til og med aktivere Google Maps for å se hvor den ekte veien går. Selv om den er veldig avansert, skal det være mulig for alle å lage sine egne drømmebaner.

Pro Cycling Manager 2010
Pro Cycling Manager 2010
Pro Cycling Manager 2010
Pro Cycling Manager 2010
Pro Cycling Manager 2010

Relaterte tekster

7
Pro Cycling Manager 2010Score

Pro Cycling Manager 2010

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Tour De France pågår for fullt, og Martin har tatt sykkelfeberen ett hakk videre i sykkelsportens svar på Football Manager...Loading next content