Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Syk grafikk fremheves i Atomic Heart-trailer og bilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mundfish fikk fra først stund mye oppmerksomhet da de viste frem Atomic Heart for noen år siden, så selv om utviklerne forsvant under radaren i lang tid etter det har ikke spillet blitt glemt av mange. Den siste tiden har markedsføringen til og med trappet seg opp, og russerne har tydeligvis ikke tenkt å nedjustere høye ambisjonene hva grafikk angår.

Nå har vi fått en ny trailer og noen skjermbilder fra Atomic Heart som visstnok skal være fra selve spillet, noe som egentlig er vanskelig å tro. Se bare på de detaljene! Flere av skjermbildene er helt klart tuklet med, og det skal være lov når det presiseres de er fra en Photo Mode, men resultatene er uansett imponerende. Tiden får vise hvor bra sluttresultatet blir, og hvor sterk PC man må ha for å få spillet til å se såpass bra ut. Så har vi selvsagt spørsmålet om hvordan konsollutgavene blir...Cyberpunk 2077, noen?

HQ
Atomic Heart
Atomic HeartAtomic HeartAtomic Heart
Atomic HeartAtomic HeartAtomic Heart

Relaterte teksterLoading next content