Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

Store pengepremier i Starcraft II-VM

Til høsten arrangeres finalen av World Championship Series i Starcraft II. Vinneren stikker av med over en halv million kroner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du kan tjene store penger på å være god i Starcraft II, og i høstens finalen av verdensmesterskapet i Starcraft II: Heart of the Swarm, skal deltageren kjempe om en premiepott på over ni millioner kroner.

Det melder utvikler Blizzard, som også arrangerer verdensmesterskapet i samarbeid med de ledende e-sport-aktørene. Finalen vil finne sted under BlizzCon-messen i november, mens de kvalifiseringen gjøres gjennom de lokale ligaene i hver verdensdel, MLG i USA, ESL i Europa og GSL i Korea.

Hvis du er med i disse ligaene gjelder det å samle inn mest mulig poeng fra seirende oppgjør, da disse poengene vil avgjøre om du fortjener en plass i finalen. Vinneren av denne finalen stikker av med 100 000 dollar (over 570 000 kroner), mens resten av premiepotten fordeles blant de andre finaledeltagerne.

Hva venter du på? Start treningen nå! Du finner mer info på Battle.net.

Starcraft II: Heart of the Swarm

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...Loading next content