Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

SteelPad 5L musmatte

Så god som stål

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes utfattelig mange forskjellige musmatter og mange går under kategorien som "grei nok". Men så finnes det produsenter som gir sine musmatter omsorg og kjærlighet som igjen overfører dette til oss gamere som er avhenging av god treffsikkerhet med våre meget sensitive muser. Opp igjennom min årelange gamertilværelse har jeg fått testet ut mange hundre forskjellige musmatter. Alt fra enkle runde til store firkantede. I dag har jeg sett nærmere på SteelPad 5L fra SteelSeries.

Hva er så forskjellen på denne og mange av de andre jeg har prøvd. For det første har denne hele fem forskjellige lag (se det siste bildet). Lag nummer 1 består av toppen som er et tynt lag med plast. Dette sørger for at musen min - en Razer Deathadder reagerer perfekt på mine bevegelser. For når jeg spiller og arbeider kjører jeg på minimum 1800 dpi og for de som har greie på slikt, så er det en veldig høy sensitivitet. Lag nummer 2 er et ekstremt hardt tøystoff, mens lag nummer 3 er en form for mykere stoff. Lag nummer 4 er benhard plastikk som sørger for stabilitet på musmatten mens lag nummer 5 og det nederste laget sørger for at musmatten ligger der den skal uten å bevege seg noe som helst. Størrelsen er på hele 380x280 mm og sørger for at du ikke klarer å styre deg utenom matten selv under hektisk spilling.

Skal jeg være helt ærlig, er dette den beste musmatten jeg har prøvd og med den kan jeg nå love dere kamp til skinnet i Counter-Strike og Battlefield 2142. For musen reagerer perfekt på mine bevegelser.

SteelPad 5L musmatte
SteelPad 5L musmatte
SteelPad 5L musmatte
SteelPad 5L musmatte


Loading next content