Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

Starcraft II-spiller utestengt etter truende melding

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Innen esport har det beklageligvis blitt mer og mer vanlig med truende og ufine uttalelser rettet mot konkurrentene. Disse tuslene er som regel ikke alvorlig ment, men de har likevel ofte en karakter som ikke er akseptabel.

Av denne grunn støtter vi avgjørelsen om å diskvalifisere Starcraft II-spilleren Mihaylo "Kas" Hayda, etter følgende Twitter-melding underveis i en kvalifiseringsmatch i Fragbite Masters Season 3 mot svenske Madeleine "MaddeLisk" Leander.

- Going to rape some girl soon #fragbitemasters, skrev Hayda.

Mange mener slike meldinger først og fremst er barnslige og ikke noe man skal ta alvorlig, ettersom "rape" i denne sammenhengen ikke betyr å voldta men å knuse motstanderen innad i spillet. Andre påpeker at denne typen trusler ikke er tillat ellers i samfunnet og at det ikke er noen grunn til å skulle tolerere det innenfor esporten.

Selv ser Hayda ut til å ha innsett sitt eget feilskjær, da han straks la seg lpaddeflat og ba om unnskyldning. Både direkte til Leander og offentlig over Twitter:

- Sorry to everyone, sometime i really doing stupid tweets, hate myself for that :( sorry

Er det på tide at profesjonelle epsort-utøvere blir profesjonelle også i uttalelsene sine?

Starcraft II: Heart of the Swarm

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...Loading next content