Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Starcraft II: Heart of the Swarm

StarCraft IIs World Championship Series-planene er klare

Neste år får hele verden prøve seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets StarCraft II World Championship Series ble avsluttet på BlizzCon i forrige måned, så da passer det godt at planene for neste år nå har blitt offentliggjort.

Det hele starter under DreamHack i Leipzig neste måned. Som tilfellet er i de tre andre DreamHack-turneringene vil vinneren her bli direkte seedet til de globale finalene mot slutten av året. Som vanlig vil det være fire representanter fra Europa, fire fra Nord-Amerika, to fra Latin-Amerika, to fra Australia/New Zealand, to fra Kina, og to fra resten av Asia.

Så skal vi heller ikke glemme WCS Korea. 2018s utgave til bestå av tre GSL-sesonger og to GSL Super-turneringer. Her er det vinnerne av de tre sesongene som blir direktet seedet til de globale finalene.

Til slutt har vi de globale turneringene. IEM Katowice vil nok friste mange, for her vinner man ikke bare en direkte seeding, men også en StarCraft II War Chest. Nærmere sommeren vil GSL vs. The World-turneringen finne sted, men nærmere detaljer om den kommer ikke før senere.

Som om det ikke var nok, så skal vi heller ikke glemme at det er mange StarCraft II-konkurranser utenom WCS. Her snakker vi blant annet om World Electronic Sports Games, Nation Wars og IEM PyeongChang, så det er mye moro i vente for fans av StarCraft II-esports.

Starcraft II: Heart of the Swarm
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...Loading next content