Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

Starcraft II får multiplayerendringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke tvil om at Starcraft II fortsatt er et meget populært spill, og siden det også er et stort esports-spill får det stadig flere oppdateringer. Nå kan Blizzard fortelle at den neste oppdateringen ikke bare vil fikse tekniske problemer.

Selskapet kan fortelle at de ønsker å gjøre store endringer for både enheter og økonomien. Når det gjelder førstnevnte er målet å gjøre enheter og ferdigheter som brukes lite for tiden mer fristende. En av klassene som får merke dette mest er Protoss. Nå vil de miste Mothership Core, samtidig som de nå må forsvare Nexus-en i starten. De er uansett ikke de eneste som endres. Zerg-ene sin Lurker og Infestor vil også pusses på, samtidig som Terran sin MULE nå kan samle både gass og mineraler.

Når det kommer til økonomien vil mineral-nodene økes fra 1500 til 1800, mens Vespene Geysers økes fra 2000 til 2250. Slik vil ikke basene gå så raskt tomme. Dette vil blant annet gjøre at vi får bedre tid til å erobre nye baser.

Blizzard ønsker altså å gjøre spillet mer balansert, og gjør dette på flere måter. Du kan lese mer detaljert informasjon om det her.

Starcraft II: Heart of the Swarm

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...Loading next content