Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deep Rock Galactic

Spennende ting på vei til Deep Rock Galactic i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ghost Ship Games har sluppet et såkalt "roadmap" for sitt Deep Rock Galactic der det presenteres hva som er på gang i 2021. Denne unike gruve-shooteren ble sluppet som Early Access-tittel i 2018 og har siden blitt en stor suksess som utviklerne mener har kommet for å bli i lang tid.

Oppdatering 34, også kalt Bits n' Pieces, ble presentert, og inneholder etterlengtet mod-støtte. Denne er eksklusivt for Steam og du kommer til å kunne filtrere matcher etter modkategorier. Våpen og Overclocks skal også balanseres samt at brukere skal få bedre muligheter til å tilpasse sine knappeoppsett. Denne oppdateringen kommer i april.

Etter Bits n' Pieces kommer Oppdatering 35. Denne ser betydelig større ut og lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Blant annet kan vi se fram mot nye typer oppdrag, flere våpen, nye Overclocks og masse annet. Utviklerne poengterer dog at dette ikke er ferdig enda og at det er lenge til de er klare med dette.

På bildet nedenfor finner du planene for 2021:

Deep Rock GalacticDeep Rock Galactic

Relaterte teksterLoading next content