Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra styreknott, og dette betyr at enkelte nye spill kun vil være kompatible med New 3DS.

Disse vil ha et litt annerledes design på omslaget enn de øvrige 3DS-spillene og som et eksempel har Nintendo presentert omslaget til New 3DS-versjonen av Xenoblade Chronicles.

Som vi kan se er den største forskjellen at det hvite feltet med 3DS-logoen har blitt til øvre kant. Denne er på siden på omslagene til eksisterende 3DS-spill.

Xenoblade ChroniclesXenoblade Chronicles
Klikk for større bilder.
Xenoblade Chronicles

Relaterte tekster

1
Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi starter en liten artikkelserie hvor vi ser tilbake på våre favorittspill fra tiåret som har gått. Først ut er Anders med Xenoblade Chronicles.

8
Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra...Loading next content