Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ace Combat 7: Skies Unknown

Sjekk ut den nye traileren til Ace Combat 7: Skies Unknown

Ble vist frem på Golden Joystick Awards.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ace Combat er en av de sjeldne seriene som har overlevd generasjon etter generasjon, helt siden det dukket opp på arkademaskiner i 1993. Nå, mer enn 20 år seinere, er det syvende kapittelet i serien,Skies Unknown, klart til å ta av på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Under prisutdelingen Golden Joystick Awards avduket utgiveren Bandai Namco en splitter ny trailer, som viser frem elleville kamper og introduserer oss til noen av figurene. Vi får et glimt av hovedelementene til serien - spinnville stunts, luftkamper, eksplosjoner - alt i veldig lekker og oppdatert visuell prakt. Her er det mye å se frem til for alle flyentusiaster, så merk av 18. januar, 2019 i kalenderen!

HQ
Ace Combat 7: Skies Unknown

Relaterte tekster

3
Ace Combat 7: Skies UnknownScore

Ace Combat 7: Skies Unknown

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Om du tar Top Gun, et fullverdig orkester, og nok overdramatisering til at en kulisstyggende såpeskuespiller hadde sagt "nå må du roe ned" og stapper alt ned i en blender...Loading next content