Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims: Livets historier

Simmenes historie!

Nytt fra The Sims: Livets historier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

At The Sims er populært er det ingen tvil om og i dag har vi fått inn en bunke med skjermiser fra The Sims: Livets historier og disse finner du som vanlig nedenfor. I løpet av våren kommer nok en tilleggspakke til serien og den har fått det engelske navnet Season (venter på norsk tittel) og det vil du få se nye skjermiser av litt senere.

Her er litt fakta fra EA:
The Sims Livets historier er den første lanseringen i den nye produktserien The Sims Historier. Spill gjennom alle de store øyeblikkene i simmenes liv i en lettspilt, laptovennlig versjon av The Sims. I den nye og spennende historispillvarianten hjelper du simmene gjennom en unik og morsom historie full av romantikk og dramatiske vendinger. I den åpne, klassiske spillvarianten, lager du simmer og velger hvordan de oppfyller drømmene sine gjennom livets store øyeblikk. Du kan holde kontakten med venner mens du spiller med e-post og lynmeldinger.

The Sims: Livets historier
The Sims: Livets historier
The Sims: Livets historier
The Sims: Livets historier
The Sims: Livets historier

Relaterte teksterLoading next content