Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Time at Sandrock

Se oss spille My Time at Sandrock i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ble Pathea Games' My Time at Sandrock lansert i Early Access. Dette er oppfølgeren til My Time at Portia og bringer spillerne til den sandete byen ved navn Sandrock for å hjelpe innbyggerne med å gjenopprette det en gang så flotte stedet til sin tidligere prakt. Med evnen til å bygge ulike gjenstander og verktøy, og utforske dype huler og de svulmende landene i nærheten, fullpakket med alle slags fiendtlige og farlige skapninger, fant vi ut at det ikke er noe bedre tidspunkt enn nå å hoppe inn i denne life-sim-tittelen.

Rebeca skal spille en time av My Time at Sandrock i dagens livestream og begynner som vanlig klokken 16. Du kan få det hele med deg på vår GR Live-side når vi setter i gang.

My Time at Sandrock

Relaterte tekster

0
My Time at Sandrock annonsert

My Time at Sandrock annonsert

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Harvest Moon-inspirerte spill har hatt stor suksess de siste årene, ikke minst takket være indie-hiten Stardew Valley. I fjor kom My Time at Portia, og ble godt mottatt...Loading next content