Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited utsettes

Utviklerne har funnet feil i spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en pressemelding forklarer Nintendo og Warner Bros. Interactive Entertainment nå at puzzlespillet Scribblenauts Unlimited ikke vil nå den planlagte lanseringen fredag 8. februar, da utviklerne har funnet feil i spillet som trenger å bli rettet opp.

Det vites ikke hvor lang denne utsettelsen blir, ei heller detaljene rundt disse feilene, men ifølge ryktene skal det være snakk om problematikk rundt oversettingen av tekst til forskjellige språk, i de ulike versjonene av spillet.

Vi kommer tilbake med den nye datoen straks denne er oss i hende.

Scribblenauts Unlimited

Relaterte tekster

8
Scribblenauts UnlimitedScore

Scribblenauts Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har rablet, krusedullet og notert seg gjennom den ene gåten etter den andre for å vurdere det nye Scribblenauts-spillet...

Meme-skapere saksøker Warner Bros.

Meme-skapere saksøker Warner Bros.

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

Puzzlespillet Scribblenauts lar deg skape ting innad i spillet kun ved å skrive det. Du kan skrive hva som helst, og ingen hindrer deg i å prøve kombinasjoner som "Nyan...Loading next content