Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls VI

Sånn ser karaktermodellene ut i The Elder Scrolls VI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble det dessverre avslørt at vi ikke kommer til å se hverken Starfield eller The Elder Scrolls VI ved årets E3-messe, men det kan nå allikevel ha seg slik at vi har sett det første glimtet av den nye teknologien som utvikleren benytter til karakterer i det kommende spillet.

For nylig ga Bethesda ut en video som feirer seriens 25-årsjubilemum, og selv om mesteparten av videoen er dedikert til seriens fortid, så slutter den med å nevne fremtidig teknologi.

Det later til at Bethesda holder på med å oppgradere sine grafiske verktøy, og en kort sekvens avslører en karaktermodell med langt høyere detaljgrad enn vi er vant til i serien.

Du kan se videoen nedenfor, samt bildet av den gjeldende karaktermodellen. Det er forøvrig "Skyrim Grandma" Shirley Curry som blir en karakter i The Elder Scrolls VI, etter å ha imponert utviklingsteamet med sine livestreams.

HQ
The Elder Scrolls VI

Relaterte teksterLoading next content