Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Rykte: Anthem sin skjebne avgjøres denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det mange av dere som sier "Den ble avgjort for lenge siden, Eirik", for det er ingen hemmelighet at Bioware sitt Anthem skuffet veldig mange da det ble lansert for snart to år siden. Verken EA eller utviklerne ønsket uansett å gi opp, og bekreftet etter hvert at de jobbet med massive endringer og forbedringer i håp om å gjenopplive spillet i skikkelig No Man's Sky- og Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-stil. At de jobber med noe betyr uansett ikke nødvendigvis at arbeidet gjøres ferdig.

Nå har Jason Schreier nemlig publisert en ny rapport på Bloomberg hvor han skriver at tre kilder hevder en rekke sjefer hos EA vil ha et møte denne uken hvor de avgjør om "Anthem Next" skal få ekstra ressurser og tid til å ferdigstilles eller om det skal kanselleres for å rette fokuset mot de nye Dragon Age- og Mass Effect-spillene, samt den siste innspurten til Mass Effect Legendary Edition.

Dette stemmer med det jeg har hørt fra fire andre personer som helt klart vet slikt, og de sier i tillegg at ingen er sikre på hva avgjørelsen blir. Utviklingen skal visstnok fortsatt gå relativt bra selv om spillets "executive producer", Christian Dailey, ble flyttet over til Dragon Age i desember. Det som taler imot et grønt lys er at Schreier sine kilder hevder at antall utviklere må nesten tredobles fra omtrent tretti nå for å kunne gjøre Anthem-oppussingen ferdig. Kanskje ikke særlig fristende for EA når de allerede har tre prosjekter under utvikling som er forventet å virkelig fylle pengebingen. Å da dedikere ressurser til et prosjekt mange allerede betrakter som dødt kan derfor virke litt merkelig.

Forhåpentligvis får vi en offisiell kommentar etter møtet, for jeg tviler på at EA vil bryte løftet sitt uten en unnskyldning eller rope ut om Anthem faktisk får en ny sjanse.

Hvilken avgjørelse synes du vil være den rette?

Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content