Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Rykte: Anthem planegger massive endringer som vil endre spillet totalt

Troverdige kilder hevder at Bioware ikke har tenkt å forlate det omstridte spillet, men i stedet lage noe kalt Anthem 2.0 eller Anthem Next.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tenk at Anthem faktisk ble lansert i februar. Man skulle nesten ikke tro det når man hører på samtalene til folk. Spillet har enten blitt helt glemt eller bare huskes som en stor skuffelse for mange. Utviklerne prøvde å forbedre ganske mye de første ukene og månedene, men til slutt bestemte de seg for å gå under radaren for å i stedet komme med større oppdateringer. Dermed forsvant store deler av spillerbasen også, og etter hvert som stadig flere viktige personer bak spillet har forlatt studioet bir spekulasjonene om at EA snart bare vil gi opp hele saken blitt mer intense. Det kan dog virke som om det motsatte skal skje.

Kotakus Jason Schreier har vist flere ganger at han har noen veldig pålitelige bekjentskaper hos Bioware som liker å dele informasjon med han, og i dag hevder de at studioet jobber med noe som de generelt kaller Anthem 2.0 eller Anthem Next. Denne planen skal minne en del om hva Bungie gjorde for negativiteten rundt Destiny med The Taken King-utvidelsen og Hello Games med No Man's Sky enorme snuoperasjon. Akkurat hvordan eller når er ikke bestemt enda. Foreløpig er bare planen å forandre oppbygningen av verdenen, oppdragsstrukturen, lootsystemet og andre grunnleggende ting som nærmest høres ut som en oppfølger. Schreier sier uansett at utviklerne håper å gjøre den nye utgaven gratis eller tilby den til redusert pris for oss som allerede eier originalen, men det er fortsatt så mye usikkerheten at det er vanskelig å si. Hovedpoenget er uansett at Bioware ikke har tenkt å gi Anthem, men i stedet ta seg tid til å virkelig gjøre endringene vi har lengtet etter. Dermed må det være lov å håpe at spillet kan leve opp til sitt enorme potensiale etter hvert.

Ville du gitt en oppfølger eller spillet en ny sjanse om noe slikt skjer?

Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content