Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Romancing Saga 4

Romantisk saga blir kvadrologi

Square Enix-produsent lover som så

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I julen er ikke spillbransjen i mye bevegelse, men i så måte har vi en ypperlig sjanse til å hente frem de mindre, litt obskure nyhetene. Romancing Saga-serien er nok ikke like kjent her i Norden - eller Europa for den saks skyld - men for JRPG-entusiaster kan vi like så fullt gledelig meddele at Akitoshi Kawazu har lovet, virkelig lovet, å lage et fjerde spill i Saga-serien.

Han sier:

- Det er mange som ønsker et Romancing Saga 4, så jeg anser det som min plikt å lage et fjerde spill før jeg dør.

Kawazu legger til at spillet muligens vil dukke opp i løpet av de kommende 12 måneder. Med mindre han omkommer før vi når 2011, skal det med andre ord være duket for mer erkejapansk rollespillmoro neste år. En nyversjon av Romancing Saga 3 skal også slippes til DS neste år, men mest sannsynlig eksklusivt i Japan. Her er det bare å importere.

Den aldrende franchisen var i sin tid Square Enix' bauta innenfor sjangeren (da Squaresoft), men i etterkant har Secret of Mana og Final Fantasy skubbet ned Romancing Saga av tronen.

Romancing Saga 4
Noe sier oss at seriens fjerde kapittel allerede har vært i planleggingsfasen en liten stund.

Relaterte teksterLoading next content