Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rogue Legacy 2

Rogue Legacy 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Folk visste ikke helt hva de skulle tro da gjengen i Cellar Door Games la ut et bilde av et sverd med et mistenkelig to-tall på. Ville vi endelig få en oppfølger til Rogue Legacy eller var det ondskapsfull aprilsnarr? Heldigvis er det snakk om førstnevnte.

I dag har de nemlig gitt oss noen bilder som bekrefter at Rogue Legacy 2 på vei, og sier samtidig at nærmere informasjon vil komme de neste dagene. Mens vi venter er det et par interessante detaljer i de første bildene. Blant annet har arving-systemet tydeligvis fått en overhaling. Vi får høre hva de sier fremover.

Rogue Legacy 2
Rogue Legacy 2Rogue Legacy 2Rogue Legacy 2Rogue Legacy 2

Relaterte tekster

0
Rogue Legacy 2Score

Rogue Legacy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har tilbragt mye tid på å prøve å mestre Cellar Door Games utfordrende roguelite-oppfølger.

1
Rogue Legacy 2 annonsert

Rogue Legacy 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Folk visste ikke helt hva de skulle tro da gjengen i Cellar Door Games la ut et bilde av et sverd med et mistenkelig to-tall på. Ville vi endelig få en oppfølger til...Loading next content