LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      anmeldelser
      Red Faction

      Red Faction

      Et av tidens mest påventede First Person Shooters, blant annet på grund av Volitions nye fantastiske GeoMod-motor, som lar spilleren sprenge seg gjennom terreng og fjellvegger.

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt

      Dypt nede i Mars` miner herjer utilfredsheten. Etter adskillige dædsfall blant minearbeiderne, alle falt under en underlig sykdom, som sies å stamme fra hovedkvarteret selv, har minearbeiderne fått nok! Det er tid for revolusjon. Det er tid for Red Faction!

      Red Faction er et av tidens mest påventede First Person Shooters, blant annet på grund av Volitions nye fantastiske GeoMod-motor, som lar spilleren sprenge seg gjennom terreng og fjellvegger med sprengstoff, rocketlaunchers og håndvåpen, som kan få en hver rockerborg til å virke blæt og lyseræd.

      HQ

      Pal alene i verden
      Fanget midt i et opprær på Mars, er det din oppgave å læse det store mysteriumet om hvorfor så mange minearbeidere har blitt rammet av den merkelige pesten. Din eneste hjelp er en insider, som holder kontakten med opprærslederen, samtidig med at han gir deg informasjon om ditt neste trekk, etterhvert som du beveger deg fremover. Det blir en lang tur gjennem Ultor Corp`s massive anlegg på Mars og underveis blir du nædt til å ta i bruk diverse fartæjer. Flere steder i spillet skal apostlenes hester (les fættene) stilles i stallen og skiftes ut med jeeps, hovercrafts, ubåter og en kjempemessig mobil mineboremaskin, ß la den sett i Total Recall.

      GeoMod
      La det være sagt med en gang. Bak Red Faction ligger det et stykke imponerende kode, som spinner hæylydt hver eneste gang man tæmmer Rocket Launcher`en ned en minegang og ser stumpene fly ut. Dette stykke kompliserte kode har Volition valgt å kalle for GeoMod og det tillater en masse helt nye fysiske muligheter, blant annet glass, som går i stykker på den "riktige" måten og deformerbart terreng og bygninger, som en av de færste First Person Shooters noensinne.
      Ofte må man ta seg selv i forsæk på å sprenge hull i alt, som ser blætt nok ut til å kunne ædelegges, istedet for å komme seg videre i spillet.

      Dette er en annonse:

      Uferdig?
      Det er allikevel noe galt med Red Faction, som får opplevelsen til å skyte seg selv i foten. Av en eller annen grunn har ikke Volition fått implementert fysikken skikkelig i spillet og skyter du for eksempel vekk tre av de fire beina fra et vakttårn, blir driten i mot alle odds stående. Skyter du så i stykker det fjerde beinet, faller tårnet endelig sammen. Andre ganger kan man også risikere, at de ellers så nydelige hullene, man lager med det medbrakte sprengstoffet, er ganske kantete og atypiske fra ekte hull.

      De beste omgivelsene for Anti-Campere
      GeoMod-motoren tilfæyer et helt nytt aspekt til Multiplayer. Er du lei av folk, som konstant skal gjemme seg bak vegger og i hjærner? Så er dette spillet for deg! Vegger og andre idÞelle gjemmesteder for spoilsports fjernes lett med de mer sprengkraftige våpnene, og resten av spillets arsenal er også med på å gjære Red Faction til et usikkert spill for campere.
      De 2 Rocket Launcherene (vanlig og stærrelse STOR) i spillet er begge utstyrt med en termisk sensor, som gjær det mulig å se fiender gjennom veggene og spillets Rail Gun lar deg også lokalisere og ventilere (også kalt lokalisere, blant fagmenn) fiender gjennom flere meter tykk betong.

      Dessverre er det ikke mange av banene i spillet, som er like fete til multiplayer. Bare noen enkelte av de inkluderte kan levere en god omgang Deathmatch, hvor GeoMod virkelig kan spille en rolle. Resten av banene er for det meste ikke annet enn en runde læping rundt i ganger.

      Dette er en annonse:
      08 Gamereactor Norge
      8 / 10
      +
      GeoMod - noe av det beste som har skjedd innen gaming noensinne.
      -
      Dessverre er ikke GeoMod så bra laget som lovet. Når var det PC-versjonen kom?
      overall score
      er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

      Relaterte tekster

      0
      Red FactionScore

      Red Faction

      ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

      Det første Red Faction spillet imponerte på de fleste formatene det først ble sluppet til, men klarer det å gjenta suksessen på N-Gage?

      0
      Red FactionScore

      Red Faction

      ANMELDELSE. Skrevet av Per Jørgensen

      Red Faction fra Volition er en eminent First Person Shooter med en fet om enn lovlig kort singleplayeropplevelse og masse muligheter til å fragge online.

      0
      Red Faction Preview

      Red Faction Preview

      FORSPILL. Skrevet av Jacob H. Nielsen

      Som det første online-spillmediet i Norge har GameReactor fått tak i en kort, men spillbar preview-versjon av Red Faction til PlayStation 2.



      Loading next content