Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Realm Royale

Realm Royale får crossplay men ikke på PS4

Enda et spill får mulighet for crossplay, men Sony vil fortsatt ikke være med på leken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har alltid ment at de er åpne for crossplay og at utviklere bare skal kontakte dem om de vil starte prosessen. Allikevel kan mange utviklere fortelle at de har blitt ignorert eller fått avslag om dette. Nå får enda et spill mulighet for crossplay, men PlayStation 4 blir ikke med på leken denne gangen heller.

I februar avslørte sjefen for Hi-Rez Studios, Stewart Chisam via Twitter at Smite, Paladins: Champions of the Realm og Realm Royale bare venter på Sony for å kunne etablere crossplay. Nå vet vi at Realm Royale har gått videre med implementeringen uten Sony.

Via en pressemelding sendt til Gamereactor har Hi-Rez bekreftet at det nå er etablert crossplay mellom Xbox One, Steam og Nintendo Switch, og det betyr at fra i dag kan spillere på tvers av disse plattformene spille sammen.

Realm Royale

Relaterte tekster

0
Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Realm Royale er mer enn bare enda et nytt battle royale-spill, for det kommer fra Hi-Rez Studios, som har masser av erfaring med å lage innlevelsesrike og spennende...

0
Klokken 16 på GR Live -  Realm Royale

Klokken 16 på GR Live - Realm Royale

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Paladins: Champions of the Realm er helteskytespillet til Hi-Rez Studios som nylig har utvidet og fått et enkeltstående søsken i Realm Royale. Spillet har de samme...Loading next content