Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Enda flere screens i dag!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bizarre Creations har sendt oss noen flere überflotte skjermiser fra det kommende racingspillet Project Gotham Racing 4. I spillet som lanseres den 12. oktober vil det finnes hele 200 baner og hvor man spesielt vil slå et slag for høyhastighetsbanen Shanghai. Den har spillseriens hittil lengste rettstrekninger og myke kurver for maksimal fart. Å kjøre rett er langt viktigere ettersom det nå også er vanskeligere å puffe motstandere av banen gjennom å kræsje inn i bakenden på bilen fremfor deg.

Denne gangen kommer været til å ha langt mer innvirkning på kjøringen enn tidligere. Blant annet kommer regnvær til å resulteret i vanndammer på veien og som dessuten blir større, dypere om uværet fortsetter. På samme måte kommer snø denne gangen til å smelte på veien og hvis det fortsette å snø blir veien etter hvert slapset og sporete som igjen fører til at veifestet blir vesentlig dårligere.

Også denne gangen sikter Bizarre Creations på 30 bilder pr. sekund og oppløsningen blir 720p. Tross det kommer lyssetningen til å være langt bedre enn i forgjengeren og bilene består av mellom 70 000 til 100 000 polygoner. Utover dette kommer kameraet når man er inne i bilen til å være noe senket denne gangen, noe som sies å gi mer realisme.

Dessuten kommer det til å være mer tilskuere langs banene og i Project Gotham Racing 4 er de også langt mer delaktige i hva som skjer. Noen eksempel på dette er flere og rikere animasjoner, de vil reagere på din kjøring i stedet for bare å repetere et fåtall bevegelser samt at de bærer nasjonale flagg etter hvem som kjører.

Også din fører er langt mer detaljert enn i Project Gotham Racing 3. Noe som kanskje er noe unødvendig. Bizarre Creations mener at dette ikke er tilfellet og har gjort denne forandringen til noe mer spesielt som for øyeblikket er litt hemmelig...

Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4
Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4
Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4Project Gotham Racing 4

Relaterte tekster

Project Gotham Racing 4Score

Project Gotham Racing 4

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Frode har satt seg ned med Bizarre Creations oppfølger, og elsket hvert eneste sekund i bilhimmelen! Vakkert, dypt og evigvarende.



Loading next content